Ευρυδίκη: Παντρεύεται για τρίτη φορά!

Αυτή τη φορά θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Μπομπ Κατσιώνη

Ευρυδίκη - Κατσιώνης

Κι όμως! Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ευρυδίκη παντρεύεται για τρίτη φορά! Μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Δημήτρη Κοργιαλά, η τραγουδίστρια γυρίζει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Μπομπ Κατσιώνη.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" στον Alpha Κύπρου, όπου η Ευρυδίκη ήταν καλεσμένη.

"Ο γάμος είναι μια απόφαση που την έχουμε πάρει δυο χρόνια τώρα και θα γίνει φέτος. Θα είναι μία πολύ σημαντική ημερομηνία και για τους δυο μας. Είναι η ημέρα της γνωριμίας μας, που είναι επέτειος για εμάς. Είναι στις 30 Αυγούστου και θα γίνει θρησκευτικός γάμος. Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει πού θα γίνει", είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη!

"Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε ποτέ να μου συμβεί. Δεν σκεφτόμουν έναν τρίτο γάμο. Δεν το είχα σαν στόχο. Ήμουν ανοιχτή σε μια σχέση αλλά όχι για γάμο και όταν ήρθε στη ζωή μου ο Μπομπ και εξελίχθηκε έτσι και όταν είναι αυτός ο άνθρωπος που σου κάνει την πρόταση δεν μπορείς να πεις όχι", συμπλήρωσε.

Η Κύπρια τραγουδίστρια μάλιστα δεν έκρυψε την ευτυχία που αισθάνεται στο πλευρό του συντρόφου της. 

"Είναι όμορφο να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά σε μια σχέση και να βλέπεις ότι υπάρχει ουσιαστική και αληθινή αγάπη. Όταν τα βρεις αυτά δεν θες να τα αφήσεις και θέλεις να τα ζεις για πάντα. Η γνωριμία μας έγινε από ένα μήνυμα στο Facebook, όπου ο Μπομπ ήθελε να μου προτείνει να ακούσω κάτι δικό του. Από τη μεριά του λέει ότι ήταν ένα έρωτας που κρατούσε χρόνια γιατί με θαύμαζε από τα πρώτα μου χρόνια, είχε και cd μου με τη υπογραφή μου! Με είχε αφίσα στο δωμάτιο του!", ανέφερε χιουμοριστικά η τραγουδίστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top