Λάσπα - Νικολόπουλος: Φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης τους, Ανδριανή

Έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο

Η Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος βάπτισαν τη δεύτερη κορούλα τους, Ανδριανή στον Ιερό Ναό Παναγίας Γοργοεπηκόου και Αγίου Ελευθερίου στην Αθήνα. 

Η βάπτιση έγινε σε στενό κύκλο, ενώ νονά της μικρής είναι η δερματολόγος – αισθητικός Αγνή Αλμπανοπούλου που είναι χρόνια στενή φίλη της Κατερίνας. 

Η Κατερίνα φορούσε ένα μαύρο chic φόρεμα μέχρι το γόνατο, μαύρες γόβες και είχε πιασμένα τα μαλλιά της, ενώ ο Νεκτάριος ήταν ντυμένος στα λευκά. Η χαρούμενη μαμά είχε συνέχεια στην αγκαλιά της την μικρή Ανδριανή, ενώ ο Νεκτάριος κρατούσε την μεγαλύτερη τους κόρη, Σάρρα.

Το ζευγάρι επιφύλασσε και μια όμορφη έκπληξη στους καλεσμένους του, αφού ξαφνικά εμφανίστηκαν όργανα και έπαιξαν στη βάφτιση της κόρης του.

Μερικοί από τους καλεσμένους ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη και τις δύο κόρες τους αλλά και ο Παύλος Γιαβής με την τραγουδίστρια Θέλξη.

Η Κατερίνα Λάσπα έφερε στον κόσμο πριν από 15 μήνες την δεύτερη της κόρη στην οποία έδωσαν το όνομα Ανδριανή, που είναι το όνομα του αγαπημένου νονού της Κατερίνας.

 

Η οικογένεια Νικολοπούλου με τη νονά της μικρής, Αγνή Αλμπανοπούλου

Θέλξη
Ίριδα Γιαβή-Θέλξη-Νεφέλη Γιαβή
Αντώνης Σρόιτερ-Ιωάννα Μπούκη με τις κόρες τους

Αντώνης Σρόιτερ-Ιωάννα Μπούκη

Παύλος Γιαβής-Θέλξη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top