Άλκις Κούρκουλος: «Τώρα πια δε θέλω να μιλάω για τον πατέρα μου»

Όσα είπε για τον Νίκο Κούρκουλο

Άλκις Κούρκουλος

Ο Άλκις Κούρκουλος μίλησε για το πως βιώνει την ηλικία του, τις αλλαγές στον εαυτό του, αλλά και τον πατέρα του, τον μεγάλο ηθοποιό Νίκο Κούρκουλο.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «DownTown», εξομολογείται την αίσθηση του εαυτού του στα 51 του χρόνια, την κρίση ηλικίας που περνάει κατά καιρούς, αλλά και την ψυχοθεραπεία που έκανε για να το αντιμετωπίσει.

Πέθανε ο «φαρμακοποιός» του «Ρετιρέ» - Ήταν 90 ετών

«Η εικόνα που έχω για τον εαυτό μου είναι ενός πενηντάρη με άσπρα μαλλιά και κοιλιά. Αυτό είμαι και αυτό βλέπω στον καθρέφτη μου. Μάλλον δεν βοήθησε η ψυχοθεραπεία. Ευτυχώς, αδυνάτισα λίγο τώρα. Το προσπάθησα. Δεν είναι άσχημα όμως ούτε τα άσπρα μαλλιά ούτε τα πολλά χρόνια, γιατί μπορώ να παίξω τους αντίστοιχους ρόλους» είπε.

Όσον αφορά τον αείμνηστο πατέρα του όπως είπε: «Ξέρεις τι είναι να σε ρωτούν 30 χρόνια το ίδιο πράγμα; 30 χρόνια αυτό κάνω. Μιλάω για τον πατερά μου. Πλέον βαριέμαι πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει να με ρωτάνε γι’ αυτό και δεν θέλω να το μοιράζομαι. Είναι κάτι δικό μου… Όταν μου λένε ότι του μοιάζω τους απαντώ “ξέρετε γιατί; Γιατί είμαι γιος του”»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top