Meghan Markle: Η εμφάνιση στο γάμο της Ευγενίας που φωνάζει «είμαι έγκυος!»

Χαμός στο Twitter με το outfit της

Κόντεψε στην κυριολεξία να… καταρρεύσει το Twitter με την εμφάνιση της Megan Markle και του πρίγκιπα Χάρι στο γάμο της ξαδέρφης του, πριγκίπισσας Ευγενίας, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο «είδαν» πίσω από το βαρύ, μπλε παλτό της νέας αγαπημένης πριγκίπισσας της Βρετανίας την κοιλίτσα της να φουσκώνει, ενώ άλλη πρόσεξαν το πόσο ήρεμο και λαμπερό είναι το πρόσωπό της! 

Η Δούκισσα του Sussex έφθασε στο Κάστρο Windsor με τον Πρίγκιπα Χάρι το πρωί, στο χώρο όπου έγινε και ο δικός της βασιλικός γάμος τον περασμένο Μάιο.

Το ζευγάρι, δεν σταμάτησε να είναι μαζί καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, ενώ ο Χάρι της κρατούσε συνέχεια τα χέρια. Μάλιστα, δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της, χαμογελώντας συνεχώς προς τη Meghan και το πλήθος, ενώ η Δούκισσα έριχνε στον σύζυγό της ματιές γεμάτες λατρεία.

Ο παραμυθένιος γάμος της Πριγκίπισσας Ευγενίας και το εντυπωσιακό νυφικό

Όμως η στιλιστική επιλογή της Δούκισσας για τη μεγάλη αυτή μέρα, έκανε τις φήμες περί επικείμενης εγκυμοσύνης να πάρουν ξανά φωτιά!

Κόντρα στα κομψά φορέματα που συνηθίζει να φοράει στις διάφορες εμφανίσεις της, η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός με την καμπαρντίνα που φόρεσε -και δεν έβγαλε στιγμή- ήταν σαν να ήθελε κάτι να κρύψει. Δηλαδή την... εγκυμοσύνη της!

Το παλάτι του Κένσινγκτον δεν επιβεβαιώνει ότι η Meghan περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Πρίγκιπα Χάρι, αυτό όμως δεν έχει σταματήσει τους φανατικούς της βασιλικής οικογένειας να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι η Δούκισσα του Sussex διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top