Ο παραμυθένιος γάμος της Πριγκίπισσας Ευγενίας και το εντυπωσιακό νυφικό

Πώς έγινε η πρόταση γάμου

Έλαμπε από ευτυχία μέσα στο λευκό νυφικό της η πριγκίπισσα Ευγενία. Η πριγκίπισσα του Γιορκ έφτασε στο παρεκλήσσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνδσορ συνοδευόμενη από τον πατέρα της, πρίγκιπα Ανδρέα.

Το νυφικό της φέρει την υπογραφεί των Peter Piloto και Christopher de Vos και έχει ανοιχτή πλάτη αλλά και ντεκολτέ. Λέγεται πώς επέλεξε το εντυπωσιακό νυφικό να έχει ανοιχτή πλάτη για να φανούν τα σημάδια μιας επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί σε ηλικία 12 ετών. Μάλιστα,  φόρεσε την Greville Emerald Kokoshnik τιάρα που της έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Γάμος Πριγκίπισσας Ευγενίας: Έφθασαν οι λαμπεροί καλεσμένοι

H πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τζακ Μπρούκσμπανκ. Οι δυο τους συναντήθηκαν όταν εκείνη ήταν 20 ετών και εκείνος 24.Ο 32χρονος επιχειρηματίας μιλά για «έρωτα με την πρώτη ματιά».

Βασιλικός Γάμος: Παντρεύεται σήμερα η πριγκίπισσα Ευγενία

Ο Μπρούσμπανκ, σπούδασε σε δημόσιο σχολείο στο Μπάκινγχαμ. Εργαζόταν σε bars και pubs για πολλά χρόνια. Όνειρό του ήταν κάποτε να ανοίξει δική του αλυσίδα με pubs.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ

Της ζήτησε να τον παντρευτεί τον περασμένο Ιανουάριο, μπροστά από ένα ηφαίστειο στη Νικαράγουα, την ώρα που έδυε ο ήλιος. Το ζευγάρι ζει μαζί σε ένα διαμέρισμα που ονομάζεται «Ivy Cottage», στον περιβάλλοντα χώρο του Παλατιού του Κένσιγκτον.

Τα πεθερικά του Μπρούκσμπανκ τον λατρεύουν, χαρακτηρίζοντάς τον δημόσια ως «έναν εκπληκτικό άνδρα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top