Ο Αποστόλης Τότσικας στο star.gr: «Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου!»

Μιλάει για τους δικούς του… Πνεύμονες

Από το πετυχημένο σίριαλ «Μαζί σου» στο Mega που τον έκανε σταρ πρώτης γραμμής, έχουν περάσει 11 ολόκληρα χρόνια. Από τότε ο Αποστόλης Τότσικας έχει αλλάξει. Έχει κάνει καλλιτεχνικά βήματα που δεν περίμενε κανείς. Έχει «φροντίσει» την τέχνη και την καριέρα του όσο κανείς άλλος, έχει παντρευτεί (στο Λος Άντζελες), έχει γίνει μπαμπάς δύο παιδιών!

Στα 35 του βρίσκεται στην καλύτερή του φάση, όπως εξομολογείται στο Star.gr που ένα απόγευμα του Οκτώβρη τον πέτυχε στο θέατρο «Tempus Verum - Εν Αθήναις». Εκεί πρωταγωνιστεί με τη Βάσω Καβαλιεράτου στο θεατρικό έργο «Πνεύμονες/Lungs» του Duncan Macmillan, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου.

Περί Πατρότητας
Με αφορμή την παράσταση όπου κεντρικό θέμα της είναι η σχέση ενός ζευγαριού και η επιθυμία τους να αποκτήσουν το δικό τους παιδί, ο Αποστόλης μίλησε για την εμπειρία της πατρότητας. «Ήθελα πάντα να γίνω πατέρας. Είμαι άνθρωπος πολύ ψύχραιμος απέναντι στα πράγματα… Είναι μια δεύτερη ευκαιρία για τον γονιό, είτε είσαι πατέρας είτε είσαι μητέρα, βλέπεις τα πράγματα μέσα από τα δικά τους μάτια και ουσιαστικά ξαναζείς τη ζωή σου».

Τέσσερα χρόνια μετά τον πολυσυζητημένο γάμο του με την φωτογράφο Ρούλα Ρέβη του λείπει η εργένικη ζωή; «Καθόλου, υπάρχει μια σπατάλη άλλου είδους στην ενέργειά σου, την οποία πια δεν μπορώ να την καταλάβω. Τώρα νομίζω είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου».

Για τον Άγγελο-Μιχαήλ και την Ειρήνη-Χρυσή
«Προσπαθείς να φτιάξεις δύο ανθρώπους στη συγκεκριμένη περίπτωση να είναι όσο πιο καλά προετοιμασμένοι για αυτή την κοινωνία στην οποία μεγαλώνουν» δηλώνει περήφανος ο μπαμπάς Αποστόλης.

Κεφάλαιο «γυναίκες»
Παρότι παντρεμένος με τη Ρούλα Ρέβη και μπαμπάς, οι γυναίκες συνεχίζουν να τον πολιορκούν. Πώς το κρίνει αυτό: «Δεν μου λέει κάτι. Είναι ωραίο γενικά ο κόσμος που έρχεται στο θέατρο να σε δει… Χαίρομαι που με έχει στηρίξει όλος ο κόσμος, όχι μόνο οι γυναίκες και είμαι εδώ που είμαι αυτήν τη στιγμή».

Οι… αλεξιπτωτιστές της υποκριτικής
Όλο και πιο συχνά βλέπουμε κόσμο από άλλους χώρους να εισβάλει στην υποκριτική. Πιο πρόσφατο παράδειγμα ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο σίριαλ «Τατουάζ». «Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν με ενδιαφέρει από πού προέρχεται ο άλλος και τι έχει κάνει. Το θέμα είναι να αξίζει τον κόπο… να κάνει ο ίδιος τη προσπάθεια και να γίνεται καλύτερος μέσα από αυτό!» ήταν η τοποθέτησή του.

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top