Άννα Βίσση: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη

Παρουσίασε τα αγαπημένα της τραγούδια

Βίσση

Την αποθέωση γνώρισε, για ακόμα μια φορά, η Άννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη, στην πρεμιέρα των εμφανίσεών της στο Barbarella, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο!  Η αγαπημένη καλλιτεχνιδα, με την μοναδική σκηνική της παρουσία και τις δυνατές της ερμηνείες, έβαλε τη σφραγίδα της στη διασκέδαση, έξι χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης!

Άννα Βίσση: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη

Τη στιγμή που ο τριπλός live δίσκος της «Hotel Ερμού live 2015-2018», που κυκλοφορεί από την Panik Gold, βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων, η «απόλυτη Ελληνίδα star» παρέσυρε το κοινό της βόρειας Ελλάδας όπως μόνο εκείνη ξέρει, τραγουδώντας για περίπου 4:30 ώρες! 

Άννα Βίσση: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη

Έχοντας στο πλευρό της την «χρυσή» 11μελή της μπάντα, η Άννα παρουσίασε αγαπημένα τραγούδια από μουσική της διαδρομή, είτε ατόφια, είτε μέσα από εμπνευσμένες και ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο, όπου θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Άννα Βίσση: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top