Shaya: Αυτές είναι οι μπομπονιέρες του γάμου της!

Η τραγουδίστρια θα ντυθεί νυφούλα και θα βαπτίσει και τον γιο της

Οι μπομπονιέρες για τον γάμο της Shaya

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την Shaya, αφού σε λίγες ημέρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του συντρόφου της, Θοδωρή Παπαντώνη.

Το ζευγάρι μαζί με τον γάμο θα βαπτίσει και τον γιο του. Τα δύο Μυστήρια θα πραγματοποιηθούν, στο Νυδρί της Λευκάδας. Ο μικρούλης, o οποίος ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού θα πάρει το όνομα Jason.

Η Shaya επέλεξε ένα γοργονέ νυφικό που φέρει την υπογραφή του οίκου Τρανούλη σε ιβουάρ χρώμα και όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες κολακεύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.


Η τραγουδίστρια  μοιράζεται στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του με τους followers της στο Instagram.


Αυτή τη φορά δημοσίευσε και τις μπομπονιέρες, οι οποίες είναι σε καφέ κουτάκια με κορδέλες σε γαλάζιες και μπλε αποχρώσεις, άμμο, αστερίες και κοχύλια.

Μάλιστα, συνόδευσε την εν λόγω φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Έτοιμες οι μπομπονιερες για την γαμοβαφτιση!!! Είναι υπεροχα @aravanichara... Σ'ευχαριστω πολύ πολύ για όλα!!!».

Στη συνέχεια, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με τον κουμπάρο της  γράφοντας: «Εδώ με τον κουμπάρο μου #nikosverykios στο @nidristar που θα μεταφέρει τους καλεσμένους μου στην όμορφη γλυκιά εκκλησία Αγ.Κυριακη!!!».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top