Eλένη Καρποντίνη: Η αποκάλυψη για τη μικρή επιπλοκή στη δεύτερη εγκυμοσύνη

Η ραδιοφωνική παραγωγός έμεινε ακίνητη στο κρεβάτι για έναν μήνα

Η μαμά Ελένη Καρποντίνη

Μια ευτυχισμένη μαμά και σύζυγος είναι η Ελένη Καρποντίνη! Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, πριν από τρεις μήνες έγινε για δεύτερη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Λιάτσο.

Η Ελένη Καρποντίνη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «People» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε μια μικρή επιπλοκή που είχε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Έναν μήνα πριν γεννήσω, ο γιατρός μου είπε πως έπρεπε να είμαι σε ακινησία. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι ο ερχομός των παιδιών, του 2 ετών σήμερα Αιμίλιου και του μόλις 3 μηνών Αντώνη, άλλαξε τη ζωή της.

«Ήρθαν όλα τούμπα. Από εκεί που δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ξαφνικά βρέθηκα με ένα μωρό στην αγκαλιά. Ήταν μεγάλη αλλαγή. Στην αρχή, η δουλειά μου έλειπε πολύ. Από την άλλη, χάρηκα που μεγάλωσα εγώ το παιδί μου. Φοβόμουν κιόλας, διότι ήταν κάτι εντελώς καινούριο για μένα. Όταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιος μου, αισθάνθηκα πιο δυνατή και πως μπορώ να συνδυάσω τη μητρότητα με την επαγγελματική μου ζωή. Αυτό ήταν κάτι που συζήτησα και με άλλες μανούλες, οι οποίες μου εξήγησαν πως στο πρώτο παιδί κλείνεσαι περισσότερο, ενώ με το δεύτερο οργανώνεις καλύτερα το χρόνο σου και αυτό φέρνει μια ισορροπία στην οικογένεια αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Εκ του αποτελέσματος αντιλήφθηκα πως σε πολλά πράγματα, όταν γίνεσαι γονιός, ο φόβος είναι αυτός που σε κρατάει πίσω. Όταν, όμως, αποκτήσεις πείρα, τον αποβάλεις σε μεγάλο βαθμό και δεν στρεσάρεσαι», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top