Η Rihanna τώρα και πρέσβειρα των Μπαρμπέιντος - Ο νέος ρόλος της pop star

Αρμόδια για την προώθηση του τουρισμού, της παιδείας και των επενδύσεων

Rihanna

Έναν νέο και πολύ σημαντικό ρόλο αναμένεται να αναλάβει από εδώ και στο εξής η Rihanna.

Η διάσημη pop star που συν τοις άλλοις είναι ηθοποιός αλλά και σχεδιάστρια, τώρα ετοιμάζεται να προσθέσει άλλον έναν τίτλο στον κατάλογο με τα επιτεύγματά της καθώς η κυβέρνηση των Μπαρμπέιντος την διόρισε πρέσβειρα της χώρας. 

Rihanna πρέσβειρα Μπαρμπέιντος

Η 30χρονη star, ορίστηκε «έκτακτη και πληρεξούσια πρέσβειρα» της γενέτειράς της την Πέμπτη και η αρμοδιότητά της θα είναι η προώθηση του τουρισμού, της παιδείας και των επενδύσεων.

«Η Rihanna τρέφει μια βαθιά αγάπη για τη χώρα αυτή, η οποία φαίνεται στο φιλανθρωπικό της έργο, κυρίως στους τομείς της υγείας και της παιδείας», δήλωσε η πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος Μία Άμορ Μότλεϊ.

Rihanna πρέσβειρα Μπαρμπέιντος

«Επίσης δείχνει το πατριωτικό της αίσθημα μέσω του τρόπου που προσφέρει στη χώρα αυτή και καθώς εξακολουθεί να θεωρεί το νησί σπίτι της», πρόσθεσε. 

H Rihanna γεννήθηκε στο Σεντ Μάικλ των Μπαρμπέιντος και μεγάλωσε στην πρωτεύουσα Μπρίτζταουν. 

Έζησε στο νησί ως τα 16 της χρόνια, όταν την ανακάλυψε ένας Αμερικανός μουσικός παραγωγός και ξεκίνησε τη διεθνή καριέρα της. 

Rihanna πρέσβειρα Μπαρμπέιντος

Πέρυσι ο δρόμος όπου βρισκόταν το σπίτι της στα Μπαρμπέιντος μετονομάστηκε σε οδό Rihanna προς τιμή της. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η τραγουδίστρια δήλωσε ότι «δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη που αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο. Όλοι οι κάτοικοι των Μπαρμπέιντος θα διαδραματίσουν ρόλο σε αυτή την προσπάθεια και είμαι έτοιμη και ενθουσιασμένη που αναλαμβάνω αυτή την ευθύνη. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την πρωθυπουργό Μότλεϊ και την ομάδα της για να επαναεφεύρουμε τα Μπαρμπέιντος», κατέληξε.

Rihanna πρέσβειρα Μπαρμπέιντος


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top