Ρέμος-Μπόσνιακ: Η λαμπερή δεξίωση του γάμου της χρονιάς–Όσα δεν είδαμε

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Nusret

Ήταν όλοι εκεί στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ!

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, το απόγευμα του Σαββάτου, στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη με παρανυφάκι την κόρη του Ελένη.

Nέες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο Ρέμου - Μπόσνιακ

Μετά την τελετή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από τα αστέρια, και τα χιλιάδες λουλούδια και φωτάκια που στόλιζαν τον ουρανό, οι καλεσμένοι χαλάρωσαν στο prosseco bar δοκιμάζοντας πεντανόστιμα hors d’oeuvres.

Όλοι μαζί μετά οδηγήθηκαν κάτω από στολισμένες αψίδες λουλουδιών που «έκρυβαν» κλασσική μουσική στον χώρο της δεξίωσης όπου στην τεράστια σκηνή που είχε στηθεί πλήθος καλλιτεχνών τραγούδησε για την ευτυχία του ζευγαριού.

Την βραδιά ξεκίνησαν ο Γιώργος Θεοφάνους στο πιάνο, με τον Χρήστο Δάντη να ερμηνεύει το τραγούδι του ζευγαριού το “Ένα τραγούδι ακόμα”.

«Ένα τραγούδι ακόμα»: Ο τρυφερός χορός του Ρέμου και της Μπόσνιακ!

Συνέχισε ο μοναδικός Eros Ramazzotti ξεσηκώνοντας όλους για άλλη μια φορά, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Γλυκερία, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Μακεδόνας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δάντης, η Δέσποινα Βανδή, και το κουβανέζικο συγκρότημα “Los Cuban Boys»”

Η έκπληξη της βραδιάς ανακοινώθηκε από τον Αντώνη Ρέμο όπου ξαφνικά προσκάλεσε τους καλεσμένους του να μεταφερθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου «έψησε & αλάτισε» με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Mr. Salt Bae Nusret, στενός φίλος του τραγουδιστή.

Κάτια Ζυγούλη-Σάκης Ρουβάς

Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφιδά

Ηλίας Ψινάκης
Ο Κώστας Πηλαδάκης με την μητέρα του Αντώνη Ρέμου, Ελένη

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top