Nέες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο Ρέμου - Μπόσνιακ

Το «επίσημο» φωτογραφικό άλμπουμ της τελετής

O παραμυθένιος γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, έγινε στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη το απόγευμα του Σαββάτου, με παρανυφάκι την 3χρονη κόρη τους, Ελένη. 

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Γιάννης Παπαλέκας, ο Κώστας Πηλαδάκης και η Μαρία Μπεκατώρου.

Στο υπέροχο κτήμα με τις ανθισμένες ροδιές, πραγματοποιήθηκε η ρομαντική τελετή στην άκρη της υπέροχης λίμνης, όπου ενώθηκε το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια σχέσης, με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον 500 καλεσμένων.

Ρέμος-Μπόσνιακ: Ο στολισμός, οι καλεσμένοι και η βαρκάδα!

Η νύφη συνοδευόμενη από τον πατέρα της, έφτασε μέσα σε βάρκα, με τις πάπιες να κολυμπούν τριγύρω, ενώ ακούγονταν κεφαλλονίτικες καντάδες που συγκίνησαν όλους.

Μόλις τελείωσε το μυστήριο, το ζευγάρι αποχώρησε με την κόρη του με την βάρκα  ενώ ο Γιώργος Ντάβλας, (ο οποίος είχε αναλάβει και τη διοργάνωση του γάμου) τους συνόδευε ηχητικά τραγουδώντας το Sole Mio. Ταυτόχρονα, όλοι οι καλεσμένοι άφηναν στον ουρανό λευκά φωτεινά μπαλόνια, δίνοντας την δική τους ευχή για το ζευγάρι.

Οι προετοιμασίες για την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους έγιναν με τη βοήθεια της wedding planner Άντζυς Γεωργακοπούλου που και στο παρελθόν είχε αναλάβει την οργάνωση και τη διακόσμηση στη βάφτιση της κόρης τους, Ελένης.

Τα λουλούδια που επέλεξε και στόλισε με πολύ μεράκι η ‘Εμυ Δρίζου, ήταν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους baby’s breath, που είναι και το «λουλούδι των γάμων», καθώς και λευκές τουλίπες που συμπλήρωναν και ταίριαζαν με το όλο ρομαντικό και παραμυθένιο σκηνικό.

Μετά την τελετή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από τα αστέρια, και τα χιλιάδες φωτάκια που στόλιζαν τον ουρανό, οι καλεσμένοι χαλάρωσαν στο prosseco bar δοκιμάζοντας νόστιμα hors d’oeuvres. 

Το elegant black tie κοστούμι του γαμπρού ήταν των Brook Brothers και το elegant υπέρκομψο νυφικό της Υβόννης Μπόσνιακ ήταν δημιουργία της ίδιας.

Γάμος Ρέμου-Μπόσνιακ: Το βίντεο-έκπληξη των κουμπάρων τους!

H Υβόννη επέλεξε παπούτσια Jimmy Choo, ενώ τo μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Έλσα Πρωτοψάλτη και το χτένισμά της ο Στέφανος Βασιλάκης.

Όλοι μαζί μετά οδηγήθηκαν κάτω από στολισμένες αψίδες λουλουδιών που «έκρυβαν» κλασσική μουσική στον χώρο της δεξίωσης, όπου στην τεράστια σκηνή που είχε στηθεί πλήθος καλλιτεχνών τραγούδησε για την ευτυχία του ζευγαριού.

Γρηγόρης Αρναούτογλου
Ο Γιάννης Βαρδής με τη σύζυγό του, Κατερίνα Σκαφίδα και την κορουλα τους, Κατερίνα

 

Γιώργος Λιάγκας
Ο Στέλιος Ρόκκος με τη σύζυγό του

Γρηγόρης Αρναούτογλου
Τόλης Βοσκόπουλος-Άντζελα Γκερέκου-Μαρία Βοσκοπούλου

Λάκης Γαβαλάς
Σάκης Ρουβάς
Βασίλης Καρράς-Καίτη Γαρμπή

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top