Δέσποινα Βανδή: Αποχαιρέτησε οριστικά το Mamma Mia!

Οι συναισθηματικά φορτισμένες αναρτήσεις της στο Instagram

Δέσποινα Βανδή Mamma Mia

Μετά από δύο σεζόν στην Αθήνα, μία στη Θεσσαλονίκη και μια καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο που πραγματικά έσπασε ταμεία, η ελληνική μεταφορά του Mamma Mia με τη Δέσποινα Βανδή έκλεισε τον κύκλο της. 

Το βράδυ της Δευτέρας, το θρυλικό μιούζικαλ έριξε αυλαία στο Κατράκειο Θέατρο με τους πρωταγωνιστές να παίζουν για τελευταία φορά τους ρόλους του μιούζικαλ με τη μουσική των ABBA, που τόσο αγαπήθηκαν. 

Έτσι μετά την τελευταία παράσταση, η Δέσποινα Βανδή με δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε με το δικό της τρόπο την «Ντόνα» ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους ήταν μαζί της σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

«Mamma Mia Τέλος! Κοιτάω πίσω… Δυο χρόνια! Θυμάμαι… Τη χαρά ,την αγωνία, τις μέρες που πήγαινα στις οντισιόν και έβλεπα την Θέμιδα και την Άννα να ξεχωρίζουν ένα ένα τα παιδιά… τη μυρωδιά του θεάτρου, τη γύμνια της σκηνής, την αμηχανία της πρώτης ανάγνωσης…

«Τι να σκέφτονται άραγε για μένα;» «Έχω σχέση τελικά με ό,τι μπορεί να φαντάστηκαν για την Ντόνα;;;» Μετά από 3 1/2 μήνες εντατικών προβών ήρθε η μέρα της πρεμιέρας! Μόλις ξεκίνησε η οβερτουρα κοίταξα την πόρτα και σκέφτηκα «μπορείς ακόμα να φύγεις!» Εννοείται ότι επικράτησε η λογική μου, πήρα μια ανάσα βαθιά έκανα τον σταυρό μου και βγήκα! Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα!
Ένα πανέμορφο ταξίδι! Κάθε βράδυ γινόμουν και πιο Ντόνα! Άλλωστε είχα τόσα κοινά μαζί της!

Το Mamma Mia ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες που έζησα! Έμαθα, δέθηκα, γοητεύτηκα από ταλέντα, έκανα φίλους, γνώρισα έναν καινούργιο κόσμο! Έναν κόσμο που προϋποθέτει εκτός από ταλέντο και πολλή δουλειά, ομαδικό πνεύμα, σεβασμό!», έγραψε μεταξύ άλλων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamma Mia Τέλος! Κοιτάω πίσω...Δυο χρονια!Θυμαμαι...Τη χαρά ,την αγωνία ,τις μέρες που πήγαινα στις οντισιόν και έβλεπα την Θεμιδα και την Αννα να ξεχωρίζουν ένα ένα τα παιδια...τη μυρωδιά του θεάτρου ,τη γύμνια της σκηνής, την αμηχανία της πρώτης ανάγνωσης... «Τι να σκέφτονται άραγε για μένα;» «Έχω σχέση τελικά με ό,τι μπορεί να φαντάστηκαν για την Ντόνα;;;» Μετά από 3 1/2 μήνες εντατικών προβών ήρθε η μέρα της πρεμιέρας! Μόλις ξεκίνησε η οβερτουρα κοίταξα την πόρτα και σκέφτηκα «μπορείς ακόμα να φύγεις!» Εννοείται ότι επικράτησε η λογική μου,πήρα μια ανάσα βαθιά έκανα τον σταυρο μου και βγήκα! Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα! Ένα πανέμορφο ταξίδι! Κάθε βράδυ γινόμουν και πιο Ντονα!Αλλωστε είχα τόσα κοινά μαζί της! Το Mamma Mia ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες που έζησα!Εμαθα ,δέθηκα,γοητεύτηκα από ταλέντα ,έκανα φίλους,γνώρισα έναν καινούργιο κόσμο! Έναν κόσμο που προϋποθέτει εκτός από ταλέντο και πολλή δουλειά,ομαδικό πνεύμα,σεβασμό! Θεμις μου σε ευχαριστώ γιαυτο που έζησα μέσα από τους στίχους σου στο Slipping through my fingers και στο Winner takes it all!Εισαι μοναδική σε αυτό που κανεις! Ακη,Μπετυ,Αργυρη,Αλέξανδρε,Μαριέλα σας ευχαριστώ για όλη σας τη βοήθεια και για τις στιγμές που μοιραστήκαμε στα καμαρίνια μαζί! Αννα είσαι σπουδαίο ταλέντο! Καρολε!Τι γίιιινεται;;;;;;Υπέροχα τα video και ακόμα πιο υπέροχο το γέλιο σου! Ντεμυ,Άρη,Ευα Ιουλιτα,Ασπασία,Μανώλη,Γιώργο ,Γιάννη,Ελένη,Ντορα,Ναντια,Μαριολο,Βάρβαρα,Αρνολντ,Μάριε,Βαγγέλη,Βασίλη,Γιάννη,Σχολιτσα,Αιμιλία,Γεωργία,Θοδωρη,Αννα Μαρία,Μαράκι, Μαρία,Μελινα,Ζετα,Αδαμαντια θα έχετε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!Κι εσυ Κώστα και Κατερίνα! Καλουδη!Εισαι η χαρά της ζωής! Μάριε,Κυριακο,Παναγιώτη,Χρήστο σας ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό που δείξατε σε όλες τις συνθήκες που βρεθήκαμε σε αυτά τα δυο χρονια! Δημήτρη μου με πόση υπομονή και αγάπη δούλεψες και έδεσες τόσο όμορφα τις φωνές μας!!! Έντι,Ντρακο,Θανάση,Γκαλιν,Ηλία,Μανταλενα οι αφανείς μας ήρωες πίσω από τη σκηνή! Παναγιωτα μου σημαντική η ματια σου και η αισθητική σου! Μανώλη μου έδειξες στους Άγγλους με τα σκηνικά σου πωςπρέπει να είναι ένα ελληνικό νησί! Λευτέρη μου φωτισες μοναδικά τις γειτονιές μας!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ευχαριστώ τους παραγωγούς για την επιμονή τους και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από το πρώτο ραντεβού! Ντορα και Σονια είστε οι πυλώνες του Ακροπόλ! Ευχαριστώ όλες τις ταξιθετριες!Ρουλα θα μου λείψουν οι εκφράσεις σου!!! Και φυσικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήρθατε και μοιράστηκα μαζί σας μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης! Μαμαμιες μου! ...Τα χαμόγελα σας θα θυμάμαι...Κι έχω να σας πω ότι υπήρξανε βραδιες που σας άκουγα από πίσω που καθόμουν μέσα στο σπιτι της Ντόνα,να τραγουδάτε και αισθανόμουν πολύ ευτυχισμένη που ήμουν εκεί ανάμεσα σας που με γεμιζατε με το ταλέντο σας και την ενέργεια σας! Τιμή μου που δούλεψα μαζί σας!Θα μου λείψετε πολύ... Υ.Γ Θεμις μου χθες βράδυ στην τελευταία μας παράσταση σταθηκες σε λάθος στίχο! Ενα να θυμάσαι! «Κερδίζει οποιος τολμά»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top