Αθηνά Οικονομάκου–Φίλιππος Μιχόπουλος: Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος;

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το ζευγάρι

Οικονομάκου – Μιχόπουλος απολαμβάνουν τον έρωτά τους

Πυρετώδεις φαίνεται πως είναι οι προετοιμασίες για τον θρησκευτικό γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Πριν από λίγες ημέρες, η fashion blogger, Έλενα Γαλίφα, πρόδωσε το προσκλητήριο της «γαμοβάφτισης», το οποίο θυμίζει και εκείνο το σχέδιο που είχε και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, αλλά αυτή τη φορά υπήρχε η προσθήκη ενός μωρού ανάμεσα στο ζευγάρι.

Πολλοί ήταν  εκείνοι που σκέφτηκαν πως  πιθανότατα η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας σκόπευαν να συνδυάσουν το θρησκευτικό τους γάμου με τη βάπτιση του γιου τους. Κάτι που τελικά δεν ισχύει.

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους;


Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό People, το ζευγάρι θα τελέσει το θρησκευτικό του γάμο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, όπως και το παλιό πειρατικό σκάφος Yacht Prince De Neufchatel, μια 25μετρη σκούνα που υπόσχεται αξέχαστα εν πλω ταξίδια στα πέριξ της Μυκόνου.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή η  νύφη θα φορά νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη και κουμπάροι τους θα είναι η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες του πολιτικού τους γάμου στη Μάνη.

Κλείνοντας, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η  ηθοποιός και ο σύζυγός της (είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον περασμένο Νοέμβριο στην γενέτειρα της Αθηνάς στο Γύθειο, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών) και όπως τότε έτσι και τώρα δεν είχαν μοιραστεί δημόσια ότι σκόπευαν να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο μέσα στο 2018.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top