Ζέτα Μακρυπούλια: Η μελαγχολία και το μήνυμα στο Instagram!

Τι της συνέβη;

Η Ζέτα Μακρυπούλια και η μελαγχολία για το τέλος των διακοπών

Οι καλοκαιρινές διακοπές για τη Ζέτα Μακρυπούλια τελείωσαν και  όπως είναι φυσικό αυτό το γεγονός τη μελαγχόλησε.

Η ηθοποιός – παρουσιάστρια μπήκε κατευθείαν στα βαθιά αφού ξεκίνησαν κιόλας οι πρόβες   για τους δυο ρόλους που  πρόκειται να ερμηνεύσει στον «Γιούγκερμαν» του Μ. Καραγάτση, που θα δούμε τον χειμώνα στο φιλόξενο θέατρο «Πορεία», σε σκηνοθεσία ∆ηµήτρη Τάρλοου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να αποχαιρετίσει το φετινό  καλοκαίρι με τον δικό της τρόπο γράφοντας ένα μήνυμα στο Instagram, δίχως να μπορεί να κρύψει τη μελαγχολία της.

Πόσταρε μια φωτογραφία της και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα:  «Κάνω δέηση στον ήλιο να πετάξει από μέσα μου τη γνωστή μελαγχολία που μας πιάνει όταν τελειώνουν οι διακοπές, ώστε να απομείνει η προσμονή, η χαρά και η δημιουργικότητα για τα καινούργια πράγματα που έρχονται.
Επίσης από χθες άρχισαν οι πρώτες θεατρικές πρόβες για τις παραστάσεις του χειμώνα. Πλησιάζει και η δική μας ώρα! Καλή αρχή σε όλους καλή δύναμη και υπομονή!
Το καλοκαίρι είναι ακόμη μέσα μας και παρότι μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, είμαι σίγουρη ότι κάπου στον εγκέφαλο σας έχετε αποθηκεύσει εικόνες-κλειδιά που θα τις επαναφέρετε στη μνήμη σας όποτε νιώσετε πως χρειάζεστε ένα σωσίβιο διάσωσης από την καθημερινότητα! #τακεφαλιαμεσα #endofvacation #summer2018».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top