Τα νυχτοπερπατήματα της Elizabeth Hurley στην Ελλάδα!

Πόυ διασκέδασε η εντυπωσιακή ηθοποιός μαζί με τη διάσημη παρέα της;

Όλο και μεγαλώνει η λίστα με τα διάσημα ονόματα που επιλέγουν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και η Elizabeth Hurley, την οποία ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» στο νυχτερινό καλοκαιρινό μαγαζί Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας με ξεχωριστή παρέα.

To Island  της Αθηναικής Ριβιέρας δημιουργεί την πιο επιτυχημένη μουσική συλλογή των τελευταίων 18 χρόνων.

Το cd του Island είναι αυτό που καθιερώνει τα hits, δημιουργεί τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις και είναι το πρώτο σε πωλήσεις κάθε χρονιά. Η συλλογή δημιουργείται σε συνεργασία με τις εταιρείες Minos EMI, Universal και Feelgood. Και φέτος η ήδη πολυπλατινένια μουσική συλλογή “Island 18” αποτελείται απο δύο cd. Το early drinks περιλαμβάνει τα πιο ατμοσφαιρικά lounge ακούσματα ενώ το late shots όλες τις χορευτικές επιτυχίες.

Η συλλογή βρίσκεται σε καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ μπορεί κανείς να την αποκτήσει και ψηφιακά. Το party για το “Island 18” ήταν φέτος υπέρλαμπρο! Το Island της Αθηναικής Ριβιέρας που εξελίσσεται στο απόλυτο destination σε παγκόσμιο επίπεδο για το αληθινά ποιοτικό κοινό , τίμησαν με την παρουσία τους λαμπερές διεθνείς προσωπικότητες. Οι καλοί φίλοι της οικογένειας Πανά, Valentino και Giacarlo Giammetti ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Η jet setter Tamara Beckwith με το σύζυγο της Giorgio Veroni ήταν επίσης εκεί καθώς και η απόλυτη περσόνα της μόδας Nati Abascal. Αυτό το φθινόπωρο μια μεγάλη έκθεση με τις βραδινές τουαλέττες της  Nati Abascal οργανώνεται σε μουσείο της Ισπανίας. Με την παρουσία τους τίμησαν το Island το βρετανικό και so hot συγκρότημα the Kooks.


Τα σκάφη φωταγωγημένα στον κόλπο του Island και τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα δημιούργησαν ένα μαγικό σκηνικό,ενώ η μουσική του Dj Mossel ξεσήκωσε τους καλεσμένους. Αξίζει να σημειωθέι ότι πολλοί Έλληνες λάτρεις του Island επέστρεψαν στην Αθηναική Ριβιέρα προκειμένου να απολαύσουν την φαντασμαγορική βραδιά.

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top