Αναστασοπούλου: Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει κάνει θρησκευτικό γάμο;

Πότε θα βαφτίσει την κορούλα της Λύδια;

Η εγκυμονούσα Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Λίγους μήνες πριν γίνει μανούλα για δεύτερη φορά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον Φώτη Μπερνάντο, αλλά και πότε θα βαπτίσει την κόρη της Λυδία.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:
 Με τον Φώτη έχετε κάνει γάμο στο δημαρχείο πολύ αυθόρμητα και για τα τυπικά.
Δεν το ήξερε κανένας. Δεν καλέσαμε πολύ βασικούς ανθρώπους της οικογένειας, γιατί δεν ήταν μεγάλο ζήτημα για εμάς.

Σκέφτεστε να κάνετε και θρησκευτικό;
Είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουμε στο θέαμα. Ο γάμος, πέρα από το θρησκευτικό κομμάτι, βασίζεται στο να γίνει μία μέρα ξεχωριστή για έναν άνθρωπο. Εμείς δεν την έχουμε αυτή την ανάγκη. Το να βαφτώ, να ντυθώ, να γίνω όμορφη και να με χειροκροτήσουν το έχω ζήσει πολλές φορές. Δεν είναι ο καημός μου. Καταλαβαίνω φυσικά ότι είναι σημαντικό για μία γυναίκα. Το αν θα κάνουμε αυτό το μυστήριο όταν θα έρθει και το δεύτερο παιδί μας –δεν έχουμε βαφτίσει ακόμα τη Λυδία–, θα γίνει μόνο αν βρεθούμε σε κάποιο μέρος ενεργειακά δυνατό με ανθρώπους που θα μας εμπνεύσουν να το μοιραστούμε. Ένας κοσμικός μεγάλος γάμος δεν μου λέει τίποτα.

Τον ψάχνετε αυτό τον τόπο;
«Όχι ιδιαίτερα. Έχουμε, όμως, πάει σε μέρη που μας το έχουν βγάλει. Στην Ικαρ΄΄ια μάθαμε για την πρώτη εγκυμοσύνη. Θυμάμαι ότι είχαμε πάει σε ένα πανηγύρι πολύ μυστικιστικό και όμορφο, όπου πηδάς πάνω από φωτιές και κάνεις μία ευχή. Δυο μέρες μετά η ευχή μας βγήκε!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top