Τραγούδησε για τους πυρόπληκτους του Ματιού ο Αντώνης Ρέμος

«Είμαστε εδώ για να στείλουμε μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης»

Στη σκηνή που είχε στηθεί στο Nammos της Μυκόνου ανέβηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Αιγύπτιο τραγουδιστή Amr Diab σε μια συναυλία που εν μέσω των τραγικών στιγμών που ζει η χώρα απέκτησε ξεχωριστό νόημα και σημασία. 

«Υπάρχουν κάποιες δύσκολες ερωτήσεις που μας απασχολούν. Για σας η ερώτηση είναι: “πρέπει να βρίσκεστε εδώ απόψε;”. Για εμάς είναι “πρέπει να τραγουδήσουμε για εσάς απόψε;”. Δύσκολες ερωτήσεις... Η απάντηση είναι “ναι, πρέπει!”. Γιατί απόψε στέλνουμε μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης και οικονομικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη! Ευχαριστούμε πολύ που είστε μαζί μας απόψε», είπε  στα ελληνικά ο Αντώνης Ρέμος λίγο πριν αρχίσει η συναυλία και αμέσως μετά στα αραβικά ο Amr Diab.

Η συναυλία άλλαξε ημερομηνία και πραγματοποιήθηκε μετά τη λήξη του τριήμερου εθνικού πένθους, ενώ μετατράπηκε σε εκδήλωση έμπρακτης στήριξης προς τους πληγέντες από τη φωτιά στο Μάτι και τον Νέο Βουτζά. 

Άλλωστε ο Αντώνης Ρέμος από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την εθνική αυτή τραγωδία έκανε γνωστό που ολόκληρη η αμοιβή του από τη συναυλία και μεγάλο μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους. Στα τραπέζια υπήρχαν ενημερωτικά φυλλάδια για την καταστροφή και οι θαμώνες κλήθηκαν να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες, μέσω του ειδικού τραπεζικού λογαριασμού του Δήμου Μαραθώνα που υπήρχε τυπωμένος σε καρτελάκια πάνω σε όλα τα τραπέζια. 

Η επιχείρηση από την πλευρά της έκανε το πρώτο βήμα και κατέθεσε 100.000 ευρώ για τους πληγέντες. 

Ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες του από την πολυετή καριέρα του, ενώ οι θαυμαστές του απόλαυσαν μοναδικά ντουέτα με τον Amr Diab. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top