Ρέμος:Έρανος για τους πυρόπληκτους στο Nammos- Ήδη κατατέθηκαν 100.000 ευρώ

Χείρα βοηθείας μέσω της αποψινής του συναυλίας

Αντώνης Ρέμος

Την έμπρακτη στήριξή τους στους πληγέντες της φονικής φωτιάς στην Ανατολική Αττική θα δείξουν ο Αντώνης Ρέμος και το «Nammos» στην αποψινή εμφάνιση του αγαπητού καλλιτέχνη στο γνωστό στέκι της Μυκόνου.

Η εμφάνιση του Αντώνη μεταφέρθηκε χρονικά λόγω του τριήμερου πένθους για την εθνική τραγωδία, ενώ ο ίδιος γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του πως ολόκληρη η αμοιβή του και μεγάλο μέρος των συνολικών εσόδων της βραδιάς θα προσφερθούν στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε το «Nammos», στα τραπέζια θα τοποθετηθούν ενημερωτικά σημειώματα για την καταστροφή που συνέβη στην Αττική και οι θαμώνες θα καλούνται να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες μέσω του ειδικού τραπεζικού λογαριασμού του δήμου Μαραθώνα. Μάλιστα, η ίδια η επιχείρηση έκανε το πρώτο βήμα για την επιτυχία της προσπάθειάς της, καθώς η διοίκησή της κατέθεσε το ποσό των 100.000 ευρώ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

«Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης μας καταρτίσαμε το κάτωθι πλαίσιο ενεργειών προς τη μεγαλύτερη δυνατή αρωγή των πληγέντων της Αττικής:

1. Η διεθνής συναυλία των Αντώνη Ρέμου - Amr Diab θα διεξαχθεί αμέσως μετά το πέρας του τριήμερου εθνικού πένθους με κυρίαρχη αποστολή την συγκέντρωση χρηματικών πόρων για τους πληγέντες.

2. Προς αυτό το σκοπό η επιχείρησή μας θα ενημερώνει συνεχώς και με κάθε τρόπο τους διεθνείς επισκέπτες της για την πρωτοφανή καταστροφή που έλαβε χώρα στην Αττική ώστε να δημιουργηθεί έμπρακτο ρεύμα ευαισθητοποίησης και αρωγής.

3. Κατασκευάζει και τοποθετεί σε κάθε εμφανές σημείο της ειδικά πανό με τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάθεση χρηματικής αρωγής από τους επισκέπτες της προς τους πληγέντες αναγράφοντας τον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα.

4. Σε κάθε τραπέζι μας τοποθετείται ενημερωτικό φυλλάδιο για την καταστροφή που συνέβη στην Αττική, στο οποίο επίσης θα αναρτάται ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός του Δήμου Μαραθώνα όπου μπορούν να κατατίθενται επί τόπου χρήματα προς στήριξη των πληγέντων.

5. Το πρώτο βήμα για την επιτυχία της προσπάθειάς μας προς συγκέντρωση κεφαλαίων για τους πληγέντες στην Αττική το κάνει η Διοίκηση της επιχείρησής μας, η οποία αποφασίζει να καταθέσει το ποσό των 100.000€.

6. Καλούμε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού μας να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ώστε να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό στον ειδικό λογαριασμό στήριξης των πληγέντων στην Αττική».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top