Ρέμος: Στους πληγέντες η αμοιβή από τη συναυλία στο Nammos

Ο τραγουδιστής και η Βίσση αναβάλλουν προγραμματισμένες συναυλίες τους

Ρέμος και Βίσση

Πρώτη δημοσίευση: 2018-07-25 14:11

Αναβάλεται η συναλία του Αντώνη Ρέμου που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 26 Ιουλίου στη Μύκονο και για τις 29 Ιουλίου στο φεστιβάλ "Πλάι στο κύμα" καθώς και της Άννας Βίσση που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Ιουλίου στο ίδιο φεστιβάλ, ως ένδειξη πένθους για τους νεκρούς από τις φωτιές στο Μάτι και τον Νέο Βουτζά. 

Η ανακοίνωση του γνωστού beach bar resaurant, όπου θα γίνονταν οι συναυλίες αναφέρει:

«Η επιχείρηση NAMMOS RESTAURANT συμμετέχει δίχως άλλο στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα μας εξαιτίας της ανείπωτης τραγωδίας στην Αττική. Στα πλαίσια αυτά αναβάλει τη διεθνή συναυλία Αντώνη Ρέμου - Amr Diab της 26ης/07ου/2018 και ανακοινώνει ότι σημαντικό μέρος των εσόδων αυτής, όταν πραγματοποιηθεί, θα διατεθούν στο Δήμο Μυκόνου προς αρωγή των πυρόπληκτων κατοίκων της Αττικής. Η σκέψη μας είναι απολύτως στραμμένη στην ανείπωτη αυτή τραγωδία και θα παραλείπαμε ολοκληρωτικά την λειτουργία μας αν δεν φέραμε την ευθύνη των 450 και πλέον οικογενειών που στηρίζονται στην επιχείρησή μας για τη διαβίωσή τους».

Mάλιστα, μέσω Instagram, o Αντώνης Ρέμος δήλωσε ότι θα δώσει την αμοιβή του στους πυρόπληκτους: 

 

 

Η ανακοίνωση του δήμου Νέστου αναφέρει: 

«Ο Δήμος Νέστου συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος λόγω της πύρινης λαίλαπας, η οποία προκάλεσε την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών, την καταστροφή εκατοντάδων σπιτιών και περιουσιών αναβάλει την διεξαγωγή του τριήμερου φεστιβάλ «Πλάι στο κύμα» 27 έως 29 Ιουλίου 2018, μετά από συνεννόηση με τον διοργανωτή και τους καλλιτέχνες.  Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των συναυλιών θα ανακοινωθούν με δελτίο τύπου εντός των επόμενων ημερών. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία προπώλησης».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top