Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ξεσπά στο Star: "Που είναι οι αρμόδιοι;"

Στο πλευρό του κολλητού του που έχασε τα πάντα από τις φονικές πυρκαγιές

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος, συμπαραστέκεται στον κολλητό του, Πάνο Ράμφο, που έχασε τα πάντα στις φονικές πυρκαγιές. 

Το Star τους συνάντησε και οι μαρτυρίες τους συγκλονίζουν. 

«Τα είδα όλα, σκύλοι κολυμπούσαν, δαγκώνανε τους ανθρώπους, γυναίκες κρατούσαν τα σκυλιά, τα καναρίνια, γυμνοί άνθρωποι,  καμένοι… χαμός!» ανέφερε ο Πάνος Ράμφος και πρόσθεσε: «Έχουν χαθεί πολλοί άνθρωποι, είδα νεκρούς, μάζεψα πτώματα, απλώς είμαι ευγνώμων που ζω...Ήταν 5 και τέταρτο, είδα επάνω, είδα πολύ καπνό, πήγα σε ένα φίλο μου, έχασε και αυτός τα πάντα. Μου λέει έχουμε φωτιά, ανεβαίνω σε μια ταράτσα. Επειδή ξέρω από καιρούς του είπα ότι έχω όστρια του είπα ότι θα καούμε. Ανέβηκα στη Μαραθώνος, είδα ένα κύμα 60 μέτρα λαίλαπας. Πανικοβλήθηκα ήρθα εδώ πήρα τη μάνα μου σηκωτή. Πάρκαρα και παράτησα το αυτοκίνητο, βούτηξα με τη μάνα μου στη θάλασσα, έβρεχε φωτιά.Φωνάζανε... αλαλούμ, ήταν ένας χαμός. Είχα αγκαλιά συνέχεια τη μάνα μου. Υπήρχαν εκρήξεις και στροβιλισμός του αέρα, ποδοπατηθήκανε.... αλαλούμ. Δεν ξέραμε τον χρόνο. Βλέπαμε καμένους ανθρώπους σαν φαντάσματα να πηγαινοέρχονται με πρησμένα τα μάτια δεν βλέπανε που πάνε, τραγικές εικόνες». 

Ο πρώην Μαχητής βρίσκεται από την πρώτη ημέρα στον τόπο της τραγωδίας, ωστόσο, δεν κρατήθηκε και ξέσπασε μπροστά στην κάμερα του Star. 

«Όλοι πρέπει να είμαστε εδώ. Καλό είναι όλοι να έρθουμε να βοηθήσουμε. Πρέπει να υπάρχει κέντρο να συντονίζει. Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν υπάρχουν χημικές τουαλέτες. Γεννήτριες, φώτα, δεν υπάρχει τίποτα!  Δεν έχουν πάγο, ψυγεία. Τι θα κάνουν; Οι αρμόδιοι που είναι; Καθόμουν σπίτι και έκλαιγα... Είναι σαν να έχει πέσει βόμβα. Είναι δυνατόν να ψάχνω με τον σκύλο μου βράδυ να ψάχνουμε για θύματα;» ανέφερε και πρόσθεσε: «Πρέπει να δημιουργηθεί μια σελίδα επίσημη για να ενημερώνεται από εκεί ο κόσμος, γιατί στα social δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια!»
 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top