Σρόιτερ - Μπούκη: Οι πρώτες εικόνες από τo πάρτι γάμου τους

Πέρασαν 7 χρόνια από τον πολιτικό τους γάμο κι έκαναν θρησκευτικό

Πριν από 7 χρόνια έκαναν τον πολιτικό τους γάμο, αλλά την Κυριακή μαζί με την βάφτιση της δεύτερης κόρης τους, έκαναν και το θρησκευτικό τους γάμο.

Ο λόγος για τον Αντώνης Σρόιτερ και την αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη, που το απόγευμα της Κυριακής, 8 Ιουλίου βάφτισαν την Παυλίνα, ενώ τέλεσαν και τον γάμο τους στον Άγιο Στέφανο σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Σρόιτερ - Μπούκη: Οι πρώτες εικόνες από γάμο 2

Ακολούθησε δεξίωση σε εστιατόριο των βορείων προαστίων όπου το παρών έδωσε πλήθος επωνύμων τόσο από τον δημοσιογραφικό όσο και από τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Σρόιτερ - Μπούκη: Οι πρώτες εικόνες από γάμο

«Σήμερα ήταν μια μέρα χαράς για όλη μας την οικογένεια. Νιώθουμε ευγνώμονες για αυτό. Ήταν διπλή η χαρά γιατί βαπτίζαμε τη μικρή μας κόρη, δεθήκαμε εμείς με τα ιερά δεσμά του γάμου πια επίσημα ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ήταν κοντά μας καλοί μας φίλοι, καλοί μας συνεργάτες. Μας τα χάλασε λίγο ο καιρός, αλλά δεν πτοούμαστε, είμαστε νέοι και θα κάνουμε ένα πάρτι. «Νύφη βρεγμένη, ποτέ κλαμένη», λένε, το ελπίζω. Όχι δεν πάτησα το πόδι του συζύγου. Τολμάω καλέ; Η μικρή έκλαψε λίγο, στεναχωρηθήκαμε, αλλά όλα τα μωρά το ίδιο περνάνε. Δεν είχα άγχος γιατί ήταν μόνο οι οικογένειες, μόνο οι δικοί μας άνθρωποι, οπότε νομίζω ότι υπήρχε μια κατάνυξη, μια ηρεμία. Το απολαύσαμε όλοι πάρα πολύ, χωρίς άγχος. Ο πάτερ ήταν καταπληκτικός. Είπε όλα τα λόγια. Είναι πρώτη μου φορά όπως γνωρίζετε και έτσι το απόλαυσα, το χάρηκα», είπε η Ιωάννα Μπούκη στους δημοσιογράφους.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top