Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η αντίδραση του γιου της όταν είδε το νέο της look

Τι είπε η ηθοποιός σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για το νέο look στα μαλλιά της, τον λόγο που ενώ έχει παντρευτεί έναν άντρα αρκετά ευκατάστατο, τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη συνεχίζει να εργάζεται, αλλά και την αντίδραση του γιου της όταν είδε το look της.

 «Η δουλειά μου μού αρέσει πολύ και αγαπώ πάρα πολύ και νομίζω ότι χωρίς αυτήν δε θα μπορούσα να ζήσω. Να κάνω τι; Να κάθομαι όλη μέρα στο σπίτι. Απλώς η δυνατότητα αυτή που λες, μου δίνει και εμένα τη δυνατότητα να μπορώ να επιλέγω και να κάνω τα πράγματα που με γεμίζουν και με εκφράζουν», απάντησε όταν ρωτήθηκε γιατί συνέχισε να δουλεύει.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλά για το νέο της look, τον σύζυγο και τον γιο της

Σε ότι αφορά την αντίδραση του γιου της όταν επέστρεψε στο σπίτι με ξανθά μαλλιά είπε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10»: «Το νέο look στα μαλλιά μου έγινε για τον ρόλο μου στη θεατρική παράσταση. Στον άνδρα μου αρέσει που είμαι ξανθιά, αλλά μόλις τελειώσει ο ρόλος θα γυρίσω στο καστανό, δεν το διαπραγματεύομαι. Ο γιος μου είναι τριών ετών και όταν με είδε ξανθιά άρχισε να χαϊδεύει τα μαλλιά μου, νόμιζε πώς κάτι μου είχε συμβεί.»

Και πρόσθεσε: «Ο μικρός είναι στην καλύτερη ηλικία γι’ αυτόν και πολύ δύσκολη για εμάς, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ο γιος μου με τα άλλα δυο παιδιά του Νικηφόρου αγαπιούνται πραγματικά. Τα παιδιά του συζύγου μου είναι πραγματικά παιδιά μου, δεν τα ξεχωρίζω από τον γιο μου… είναι σα να έχω τρεις γιους…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top