Τζέσυ Παπουτσή: Έξω από την εντατική ήταν για δυο μήνες ο σύζυγός της

Σίγησε για πάντα το βροντερό της χαμόγελο

Το βροντερό γέλιο της Τζέσυ Παπουτσή   θα μας συντροφεύει πάντα μέσα από τις σειρές που πρωταγωνίστησε.... Η δυνατή της φωνή, το πηγαίο της χιούμορ.... Η αστείρευτη αισιοδοξία της, η οποία σε συνέπαιρνε χωρίς καν να την γνωρίζεις προσωπικά.... Πάντα με το χαμόγελο αντιμετώπιζε κάθε δυσκολία στη ζωή της...

Διαβάστε επίσης: Τζέσυ Παπουτσή: Το «αντίο» των συναδέλφων και η παράκληση της οικογένειας

Έξω από την εντατική του Γεώργιος Γεννηματάς βρισκόταν επι δύο μήνες που νοσηλευόταν η Τζέσυ Παπουτσή, ο σύζυγος της Γιάννης Μάνιος, με τον οποίο παντρεύτηκαν στα Σκόπια το 2009. Περίμενε να ακούσει ένα καλό νέο αλλά μάταια. Χθες το μεσημέρι έφυγε σε ηλικία 62 ετών. Έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο με το επίθετο του άντρα της για να μην μάθει κανείς τίποτα για την περιπέτεια της. Δεν ήθελε να στεναχωρήσει κανέναν.

 Το 2011 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο και επέστρεψε πιο δυνατή από ποτέ.

«Μου λεει «αισθάνομαι πίσω στο κεφάλι μου κάποιος να με τραβάει ρε παιδί μου, έτσι σα να με πονάει, λες να έχω καρκίνο;». Ήταν η πιο γενναία γυναίκα που έχω δει. Όλα με χιούμορ…», ανέφερε η Άννα Φόνσου.


"ΕΙΧΑ ΜΗΝΙΓΓΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑ. ΕΠΙΑΣΑ ΕΝΑ ΕΞΟΓΚΩΜΑ"

 «Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι 6 εκατοστά. Ούτε πονούσε, ούτε τίποτα. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι και λέω «θα είναι από την περούκα και τα κοκκαλάκια»», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Joy».

 «Τα μηνιγγιώματα είναι ο συχνότερος πρωτοπαθής όγκος του εγκεφάλου. Συνήθως είναι καλοήθεις όγκοι αν και σπάνια υπάρχουν και κακοηθέστερες μορφές. Η αιτιοπαθογένεια τους είναι άγνωστη. Συνήθως μπορεί να είναι ένας απλός πονοκέφαλος...», δήλωσε στο Star, o νευροχειρουργός Κωνσταντίνος Δαβανέλος.

ΣΙΓΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΤΖΕΣΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

Όλα αυτά τα χρόνια συνέχισε να δουλεύει κανονικά... Να δίνει κουράγιο και να βοηθά τους ανθρώπους γύρω της, ξεχνώντας το δικό της πρόβλημα.

«Πήρε έναν καλό άνθρωπο, μια ψυχάρα, μια ψυχάρα. Ήταν θηρίο είχε τη δύναμη λιονταριού, δεν καταλάβαινε τίποτα. Έχετε ακούσει εσείς άνθρωπο να μαγειρεύει, να τα βάζει σε τάπερ και να μοιράζει σε συναδέλφους που δεν είχαν να φάνε;;;», είπε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

«Ήταν ένα καλό κορίτσι, ήταν πολύ προσηνής, ήταν πολύ αγαπητή σε όλους», πρόσθεσε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Ποιος θα ξεχάσει την κυρία Κόλλια στο Πάτερ Ημών και την Παυλίνα Κακουδάκη στους Σταβλους της Εριέττας Ζαίμη. Αμέτρητες θεατρικές παραστάσεις, σήριαλ και πολλές ταινίες. 37 χρόνια χάριζε γέλιο και συγκλονιστικές στιγμές στο σανίδι, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

«Αυτός ο άνθρωπος που με το βροντερό γέλιο την είχε κάμψει αυτό. Είδα όλη τη θέληση της στην αρχή να παλέψει με το πρόβλημα που της είχε παρουσιαστεί τότε. Ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος», σημείωσε η Βάσια Παναγοπούλου.

Έντεκα χρόνια ήταν παντρεμένη με τον Θάνο Καλυώρα. Μαζί απέκτησαν τον γιο τους Γιώργο, ο οποίος είναι σκηνοθέτης.

Το χαρακτηριστικό της γέλιο σίγησε για πάντα.... Η κηδεία της Τζέσυ Παπουτσή θα γίνει αύριο το μεσημέρι από το Γ’ νεκροταφείο Νίκαιας.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top