Τζέσυ Παπουτσή: Το «αντίο» των συναδέλφων και η παράκληση της οικογένειας

Τι δήλωσαν φανερά συγκλονισμένοι στο star.gr

Τζέσυ Παπουτσή θάνατος συνάδελφοι αποχαιρετούν παράκληση οικογένεια κηδεία

Η αυλαία έπεσε το απόγευμα της Κυριακής (01/07/2018) για την Τζέσυ Παπουτσή, μια από τις σπουδαίες ηθοποιούς της τηλεόρασης και  του ελληνικού θεάτρου, που υπηρέτησε για πολλά χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Τζέσυ Παπουτσή: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον θάνατό της

Ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους, αλλά και τον απλό κόσμο που την λάτρεψε μέσα από τους ρόλους της.

Κώστας Βουτσάς: «Είναι από τις χειρότερες ειδήσεις της ζωής μου»

Ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι συγκλονισμένος από την απώλειά της. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος μιλώντας στο star.gr, δήλωσε με σπασμένη φωνή: «Είναι από τις χειρότερες ειδήσεις της ζωής μου. Η Τζέσυ ήταν ένα θείο πλάσμα που μας γέμιζε όλους χαρά, ευτυχία και γέλιο. Ήταν ένα ανεπανάληπτος άνθρωπος και εξαιρετική συνάδελφος. Σπουδαία ηθοποιός! Πολλές φορές ήμασταν στον ίδιο θίασο. Δεν ξέρω τι να πω τώρα που όλοι μας χάσαμε την αγαπημένη μας Τζέσυ. Καλό ταξίδι Τζέσυ μου!».  

Διαβάστε επίσης: Καληώρας για Παπουτσή: «Η Τζέσυ μου προσέφερε πολλά πράγματα στη ζωή μου»

Σταύρος Νικολαϊδης: «Δεν έχω κλάψει έτσι για άλλο συνάδελφο»

Το star.gr, επικοινώνησε και με τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαϊδη. Φανερά συγκινημένος εξέφρασε τη θλίψη του για την τραγική είδηση σημειώνοντας: «Τι να σου πω βρε κορίτσι μου, δεν έχω κλάψει έτσι για άλλο συνάδελφο. Ένας υπέροχος άνθρωπος με τη γλυκιά κουβέντα πάντα και πολύ κοντά στον Θεό. Το πόσες ευχές μου είχε δώσει για το παιδί μου... και να δεις πως στήριξε και πως ενδιαφέρθηκε για μια γνωστή μου, άγνωστη σε κείνη, που πέρασε ένα παρόμοιο πρόβλημα υγείας με εκείνο που είχε περάσει και η ίδια... έχω συγκλονιστεί...»

Διαβάστε επίσης: Παπουτσή: Οι αξέχαστοι ρόλοι, ο κρυφός γάμος και το πρόβλημα υγείας


Αναστάσης Κολοβός: «Γελούσε συνέχεια τόσο αληθινά και καλοπροαίρετα»

Για τον χαμό της Τζέσυ Παπουτσή μίλησε και ο Αναστάσης Κολοβός, ο οποίος αν και δεν είχε την τύχη να συνεργαστεί μαζί της θυμήθηκε την ημέρα που συναντήθηκαν σε μια θεατρική παράσταση και το πόσο ευγενική ήταν μαζί του.

«Δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της! Θυμάμαι όμως που μας τίμησε με την παρουσία της  στη θεατρική παράσταση "ΑΙ 2 τραγωδίαι’" πριν 3 χρόνια...Γελούσε συνέχεια τόσο αληθινά και καλοπροαίρετα. Στο τέλος μας περίμενε υπομονετικά για να μας συγχαρεί προσωπικά έναν έναν χωρίς κανένα όφελος και με τόση θετική ενέργεια που πραγματικά με εντυπωσίασε. Καλό ταξίδι Τζέσυ μου», δήλωσε χαρακτηριστικά στο star.gr.

Διαβάστε επίσης: Θλίψη: Πέθανε η Τζέσυ Παπουτσή!

Η παράκληση της οικογένεια της Τζέσυ Παπουτσή

Την Τρίτη θα πουν το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό, Τζέσυ Παπουτσή, οι φίλοι, οι συνάδελφοι και τα μέλη της οικογένειάς της. Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού που πέθανε στο νοσοκομείο χθες, θα γίνει αύριο στο Γ' νεκροταφείο στη Νίκαια στις 15.15.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail: mskentzou@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top