Συνελήφθη η Susan Sarandon σε διαδήλωση κατά του Τραμπ

Το ανακοίνωσε η ίδια μέσω Twitter

Η Susan Sarandon είναι γνωστή για την ακτιβιστική της δράση στο Hollywood. Έτσι λοιπόν και την Παρασκευή συμμετείχε μαζί με εκατοντάδες γυναίκες σε καθιστική διαμαρτυρία στην Ουάσιγκτον, έξω από το κτίριο της Γερουσίας, ενάντια στο διαχωρισμό παράτυπων μεταναστών από τα παιδιά τους. 

Susan Sarandon1

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 575 διαδηλωτριών, ανάμεσά τους και η διάσημη ηθοποιός, με την κατηγορία της παράνομης διαδήλωσης. 

 

 

Η αστυνομία εκτός από την Sarandon συνέλαβε και την υποψήφια των Δημοκρατικών Πραμίλα Τζεϊαπάλ, η οποία χαρακτήρισε «απάνθρωπη» την πολιτική Τραμπ στο μεταναστευτικό. 

 

 

«Μας νοιάζει», φώναζαν ρυθμικά οι διαδηλώτριες στην Ουάσιγκτον, ξεκάθαρη αναφορά στο τζάκετ της Μελάνια που προκάλεσε σάλο, καθώς έγραφε στην πλάτη του «Δε με νοιάζει» και επέλεξε να το φορέσει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε κέντρο κράτησης μεταναστών για παιδιά. 

Η Susan Sarandon έχει συλληφθεί και στο παρελθόν, το 1999, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Νέα Υόρκη με αφορμή τον πυροβολισμό από αστυνομικό ενός άοπλου Αφροαμερικανού εφήβου. 

Σήμερα αναμένονται νέες διαδηλώσει κατά της μεταναστευτικής πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top