Στέλλα Γεωργιάδου: "Ο Πύρρος έκανε τα πάντα για να κρατήσει την Αναστασία εδώ..."

Η ανάρτηση στο Facebook σπάει καρδιές

Γεωργιάδου: "Ο Πύρρος έκανε τα πάντα για την Αναστασία"

Τη δική της ανάρτηση, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να πει το δικό της αντίο έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Στέλλα Γεωργιάδου.

Η τραγουδίστρια, όπως αναφέρει, είχε γνωρίστει τον Ολυμπιονίκη πριν δύο χρόνια και τότε εκείνος είχε μοιραστεί μαζί της τη μάχη που έδινε η Αναστασία του.

Έτσι, η είδηση του θανάτου της ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε παρά να την συγκλονίσει.

«Γνώρισα τον Πύρρο Δήμα πριν δυο χρόνια! Το πρώτο πράγμα που μου είπε μετά τα τυπικά μιας γνωριμίας σε μια κοινωνική εκδήλωση ήταν για την Αναστασία .. για την πάλη που δίνει ενάντια στον καρκίνο. Τον πονούσε που την έβλεπε να παλεύει αλλά πίστευε σε αυτήν. Ανταλλάζαμε που και που μηνύματα για να μαθαίνω την πορεία της. Έκανε τα πάντα για να την κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερο εδώ... κοντά στα παιδιά της και ιδιαίτερα το μικρό που της έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Πάντα η έγνοια του ήταν η Αναστασία του... το στήριγμα του. Η μητέρα των παιδιών του. Η γυναίκα που ήταν δίπλα του σε όλες του τις νίκες, που τον θαύμαζε όσο κανείς άλλος, που τον στήριζε σε όλες του τις επιλογές!! Κουράγιο φίλε Πύρρο σε σένα και σε όλη την οικογένεια... η Αναστασία θα σας έχει πάντα στην αγκαλιά της από ψηλά και θα σας δίνει δύναμη να προχωρήσετε. Θα είναι πάντα φάρος σας. Ξέρω ... Ασήκωτο αυτό το βάρος ... αλλά θα τα καταφέρετε ... η Αναστασία έχει στρώσει καλά το δρόμο», έγραψε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top