Αυτοκτόνησε ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ Anthony Bourdain

Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο

Την τελευταία του πνοή ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ, Anthony Bourdain. Ήταν 61 ετών!

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε το CNN, τονίζοντας ότι πρόκειται για αυτοκτονία. 

(Όταν ο Bourdain είχε έρθει στην Ελλάδα)

"Με μεγάλη θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας,  Anthony Bourdain", ανέφερε το δίκτυο σε δήλωσή του την Παρασκευή το πρωί. «Η αγάπη του για περιπέτεια, νέους φίλους, καλό φαγητό και ποτό και οι αξιοθαύμαστες ιστορίες του, τον έκαναν έναν μοναδικό αφηγητή, τα ταλέντα του οποίου δεν έπαψαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψουν πάρα πολύ. Οι σκέψεις μας βρίσκονται με την οικογένειά του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή».

To τελευταίο διάστημα ο Bourdain ήταν στη Γαλλία για τα γυρίσματα της βραβευμένης εκπομπής "Parts Unknown" στο CNN.

Αυτός που τον βρήκε νεκρό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του ήταν ο στενός του φίλος και συνάδελφός του,  Eric Ripert.

Ο Anthony Bourdain είχε παντρευτεί δυο φορές και από τον δεύτερο γάμο του απέκτησε μια κόρη, την Ariane, η οποία είναι 11 ετών. 

Ο διάσημος σεφ γεννήθηκε το 1956 στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στην περιοχή Λεόνια του Νιου Τζέρσι. O Μπουρντέν έχει γαλλική καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του, κάτι που φαίνεται και από το επίθετο. O παππούς του, μάλιστα, μετοίκησε στη Νέα Υόρκη από τη Γαλλία λίγο μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Φοίτησε στο Englewood School for Boys, αποφοιτώντας το 1973. Κατόπιν πήγε στο κολέγιο Vassar, που το παράτησε μετά από δύο χρόνια. Τελικά, το όνειρό του να γίνει σεφ το έκανε πραγματικότητα στο Culinary Institute of America, από το οποίο αποφοίτησε το 1978. 

To παρατσούκλι που του είχαν δώσει οι άνθρωποι της μαγειρικής τέχνης και της λογοτεχνίας είναι «Τζακ Κέρουακ της μαγειρικής». Κάτι που του ταίριαζε απόλυτα. 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top