Συγκίνηση στη συναυλία του Μικρούτσικου - Η αποθέωση και τα δάκρυα του Ανδρέα!

Φωτογραφίες από τη μαγική βραδιά

Συγκινητικές στιγμές έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο κατάμεστο θέατρο Βράχων, στη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Στο πλευρό του βρέθηκαν όλοι του οι φίλοι, οι οποίοι τραγούδησαν τραγούδια του, τα οποία σημάδεψαν και συντροφεύουν τρεις γενιές σε κοινές αγωνίες, αγώνες και προσωπικές στιγμές.

Μεταξύ άλλων οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Μεράντζας, Κώστας Θωμαΐδης, Μανώλης Μητσιάς, Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Εκεί και ο αγαπημένος του αδελφός Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο πρώην παρουσιαστής, ο οποίος παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και η σύζυγός του, Μαρία Παπαγιάννη.

 

Μάλιστα, η συγκίνηση του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν έκδηλη.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, ο οποίος ήταν αρκετά αλλαγμένος σε σχέση με το παρελθόν, δάκρυσε όταν αγκαλιάστηκε με τον αδελφό του. Το ίδιο συγκινημένη ήταν και η σύζυγός του, η οποία είναι το στήριγμά του στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. 

 

Ο Θάνος ος Μικρούτσικος εμφανίστηκε καταχειροκροτούμενος στη σκηνή και συγκινημένος καλωσόρισε τους χιλιάδες θεατές δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη του για την παρουσία τους, την αγάπη και τα μηνύματα στήριξης που του στέλνουν καθημερινά λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top