Η Αθηνά Ωνάση χαμογελά ξανά μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Αλβάρο!

Οι φωτογραφίες που είδαν το "φως" της δημοσιότητας

Η Αθηνά Ωνάση δε χαρίζει κάστανα. Κάνει τις επιλογές της και προχωρά μπροστά. Οι φίλοι της χάρηκαν όταν είδαν τις φωτογραφίες που ανεβηκαν στο λογαριασμό Αthina Onassis horse show στο Instagram με αφορμή το event που διοργανώνει. Η χρυσή κληρονόμος χαμογελά και πάλι!

Η διαζευγμένη Αθηνά φορά ένα λευκό Τ-shirt, τζιν παντελόνι και τα αξεσουάρ της ιππασίας. Είναι χαρούμενη καθώς ιππεύει...

Ο γάμος της με τον Ντοντα τελείωσε άδοξα. Η καλλίγραμμη Βελγίδα call girl Νίκη βοήθησε να γραφτούν οι τίτλοι τέλους. Μια παράνομη σχέση, μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη κι ένας κόκκινος φάκελος με όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία ο οποίος έφτασε στα χέρια της Αθηνάς....

Η μητέρα της, Χριστίνα, ήθελε διακαώς στη ζωή της τον Τιερί Ρουσέλ παρά την άλλη οικογένεια που είχε δημιουργήσει. Η Αθηνά όμως φαίνεται πως δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Χώρισε αμέσως τον άντρα της όταν έμαθε για τις απιστίες του και του έδωσε απλώς μια αποζημίωση.

Ο χωρισμός της από τον Ντόντα δεν ήταν εύκολος. Η χρυσή κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση κλείστηκε στον εαυτό της, απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις κι έβρισκε παρηγοριά στο μοναδικό της καταφύγιο. Την ιππασία. Οι σκοτεινές μέρες πέρασαν και η δυναμική Αθηνά απολαμβάνει τη ζωή της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top