Η αινιγματική απάντηση του Ανανιάδη στις φήμες χωρισμού

Η δήλωση της μητέρας του on camera

Στις φήμες  για τον χωρισμό του από την Μαρία Νεφέλη Γαζή, σχεδόν ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου τους απάντησε με αινιγματικό τρόπο στις τηλεοπτικές κάμερες ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Διαβάστε επίσης: Άνθιμος Ανανιάδης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη Μαρία Νεφέλη

«Οι ημέρες με το μωρό είναι ιδιαίτερες και πολύ σημαντικές, όλες οι στιγμές μας. Είμαστε κοντά και λίγο μακριά αλλά είμαστε δεμένοι και ζούμε αυτό που έχουμε να ζήσουμε, πολύ όμορφα. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί. Δεν μπορώ να πω ότι ισχύει πως δεν είμαστε μαζί. Είμαστε δύο άνθρωποι οι οποίοι υπεραγαπάμε ο ένας τον άλλο και το γεγονός πως έχει βρεθεί μια ανεπανάληπτη ψυχή να είναι ο γιος μου και για οποιαδήποτε δυσκολία στη γέννα μιας γυναίκας, οφείλουμε να έχουμε σεβασμό», είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπιόμαστε πολύ και έχουμε και μία ψυχούλα, τον γιο μας. Σε οποιαδήποτε ασυμφωνία χαρακτήρων, ή δυσκολίες μετά τη γέννα που περνά οποιαδήποτε γυναίκα μετά τη γέννα, οφείλουμε να έχουμε σεβασμό και είναι μία προσωπική στιγμή. Δεν μέναμε μαζί, ήταν επιλογή μας να είναι με τους γονείς της, να είναι κοντά στη μητέρα της για να έχει βοήθεια».

Στη συνέχεια, στους δημοσιογράφους μίλησε και η μητέρα του ηθοποιού λέγοντας: «Έχει έρθει ένα παιδί στον κόσμο. Μία ζωή είναι ότι μεγαλύτερο και καλύτερο μπορεί να συμβεί, στον άνθρωπο στον κάτοχο και την ανθρωπότητα. Αγαπώ και τα δύο τα παιδιά, σέβομαι πάρα πολύ τις ζωές τους και θέλω να ξέρουν τι κάνουν, να ξέρουν τι θα αποφασίσουν, να είναι ευτυχισμένοι και να έχουν τις δικές τους αποφάσεις. Ο Άνθιμος έχει μάθει να ζει ελεύθερος, σεβόμενος πάντα τις αρχές της οικογένειάς μας. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα και μητέρα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top