Βόλτα με τη μηχανή μαζί με τον σύντροφό της, η Ιωάννα Παππά!

Είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια!

Βόλτα με τη μηχανή με τον σύντροφό της, η Ιωάννα Παππά

Τη γνωρίσαμε πριν από περίπου 15 χρόνια ως «Χριστίνα» στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην επιτυχημένη σειρά «Κλείσε τα μάτια» και από τότε η Ιωάννα Παππά διάγει έναν πολύ πλούσιο καλλιτεχνικό βίο, απολαμβάνοντας τις επιτυχημένες επιλογές της σε τηλεόραση και θέατρο.

Όμως ελάχιστα γνωρίζαμε για την προσωπική της ζωή, ειδικά τα τελευταία χρόνια, κατά τα οποία η ίδια έχει επιλέξει να κινείται… αθόρυβα στον κατά τα άλλα αστραφτερό κόσμο της showbiz!

Η Ιωάννα Παππά είναι ζευγάρι με τον Κώστα Πάντο τα τελευταία τρία χρόνια. Η ηθοποιός και ο πολιτικός μηχανικός έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς είναι και οι δύο άνθρωποι χαμηλών τόνων.

Η ηθοποιός, μάλιστα, δεν έχει μιλήσει για τον αγαπημένο της σε κάποια από τις συνεντεύξεις της…

Η σχέση τους έγινε περισσότερο γνωστή όταν η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε ότι η συνάδελφός και φίλη της θα είναι κουμπάρα στο γάμο της μαζί με τον σύντροφό της, που είναι ο αδερφός του μέλλοντα συζύγου της.

 

Ο γάμος, που θα γίνει μετά το καλοκαίρι, θα είναι μια από τις ελάχιστες φορές που θα δούμε την Ιωάννα και τον Κώστα σε δημόσια εμφάνιση. Η πρώτη φορά που απαθανατίστηκαν μαζί, όπως διαβάζουμε στη Real Life, ήταν τον Δεκέμβριο του 2015.

Τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τον περνούν στο διαμέρισμα της Ιωάννας στο Λυκαβηττό. Κάνουν πολύ παρέα με τους μελλοντικούς κουμπάρους τους, με τους οποίους προτιμούν το κέντρο για να απολαύσουν μία βόλτα για ποτό ή δείπνο.

Το ζευγάρι συνηθίζει να μετακινείται με την μηχανή του Κώστα και συχνά προγραμματίζει μικρές αποδράσεις στην ελληνική ύπαιθρο. Οι στενοί τους φίλοι κάνουν λόγο για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top