Ο Harvey Weinstein αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση

Θα καταβάλει ένα εκατομμύριο δολάριο και έχει την υποχρέωση να φορά ηλεκτρονικό βραχιολάκι- Πρώτη δημοσίευση: 25-05-2018 15:45

Ο έκπτωτος κινηματογραφικός παραγωγός Harvey Weinstein αφέθηκε σήμερα ελεύθερος μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του, με εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων μετρητά και την υποχρέωση να φορά ηλεκτρονικό βραχιολάκι και να παραδώσει το διαβατήριό του στις αρχές, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι όροι της απελευθέρωσής του προσδιορίστηκαν στη διάρκεια μιας σύντομης ακρόασης ενώπιον δικαστή του Μανχάταν στη βάση μιας προκαταρκτικής συμφωνίας ανάμεσα στον εισαγγελέα του Μανχάταν και τον δικηγόρο του, Benjamin Brafman.

Σε βάρος του Harvey Weinstein απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό τον Μάρτιο του 2013 στη Νέα Υόρκη και γιατί ανάγκασε μία άλλη γυναίκα  σε πεολειχία το 2004, αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του εισαγγελέα του Μανχάταν.

Ο εισαγγελέας δεν κατονόμασε τα θύματα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, οάλλοτε ισχυρός άνδρας του Hollywood είχε παραδοθεί στην αστυνομία, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς 

Ο 66χρονος παραγωγός, εθεάθη να βγαίνει από ένα μαύρο SUV και να προχωράει προς το αστυνομικό τμήμα του Manhattan για να αντιμετωπίσει τουλάχιστον μία από τις κατηγορίες που έχουν κατατεθεί εναντίον του, εν προκειμένω της Lucia Evans.

Ωστόσο, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. 

Υπενθυμίζεται ότι περισσότερες από 70 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον συνιδρυτή των στούντιο Miramax και της εταιρείας The Weinstein Co για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμούς. 

Σταρ όπως η Gwyneth Paltrow και η Angelina Jolie δήλωσαν ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά,κακοποιήθηκαν και ορισμένες έπεσαν θύματα βιασμού, όπως η Rose McGowan και η Asia Argento.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top