Η συνάντηση της μητέρας της Markle με τη βασίλισσα Ελισάβετ και η γνωριμία με τους συμπέθερους!

Λίγο πριν τον γάμο

Πρώτη δημοσίευση: 18-05-2018 18:47

Μπορεί να έγινε τελευταία στιγμή, λίγα 24ωρα πριν τον γάμο,  αλλά τελικά οι συμπέθεροι γνωρίστηκαν! Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Ο λόγος για τη μητέρα της Meghan Markle και τους γονείς του πρίγκιπα Harry!

Η 61χρονη Doria Ragland, η οποία είναι δασκάλα yoga και κοινωνική λειτουργός, ήπιε τσάι με τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο και τη Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, ενώ γνώρισε επίσης τον πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τα παιδιά τους.

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής συναντήθηκε για πρώτη φορά με τη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ.

Oι συμπέθεροι τα πήγαν «εξαιρετικά καλά» με τη μητέρα της νύφης, όπως αναφέρει η Daily Mai,l και το κλίμα ήταν «πολύ χαρούμενο».

Η Doria Ragland ταξίδεψε στη Βρετανία από το Λος Αντζελες την περασμένη Τετάρτη. Πολυτελές αυτοκίνητο που ανήκει στον βασιλικό στόλο, την παρέλαβε από το αεροδρόμιο του Λονδίνου και την μετέφερε σε σουίτα στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Η προσωπική βοηθός της Meghan την καλωσόρισε και υπάλληλος του παλατιού πήρε τις αποσκευές της, συμπεριλαμβανομένου και του ρούχου Burberry που αναμένεται να φορέσει στον βασιλικό γάμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Meghan Markle, Τhomas, δεν θα παρευρεθεί στον γάμο μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη, ενώ στον γαμπρό θα την παραδώσει ο... πεθερός της, πρίγκιπας Κάρολος. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top