Γάμος Harry-Meghan: Αυτά είναι τα 10 παρανυφάκια που θα έχουν!

Όσο περνούν οι ώρες έρχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες στο φως της δημοσιότητας

Ο γάμος της χρονιάς πλησιάζει και στη Βρετανία επικρατεί φρενίτιδα! Ο πρίγκιπας Harry θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Meghan Markle και όσο περνούν οι ώρες έρχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες στο φως της δημοσιότητας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παρανυφάκια θα είναι 10! Όμως πρώτα και καλύτερα θα είναι τα ανίψια του Harry, ο 5χρονος πρίγκιπας George και η 3χρονη πριγκίπισσα Charlotte.

Διαβάστε επίσης: Πριγκιπικός γάμος Harry-Markle: Οι λεπτομέρειες, το πρόγραμμα της μεγάλης μέρας και η «παρουσία» της Diana!

Θα ακολουθούν οι βαφτιστήρες του Harry, Florence van Cutsem (3 ετών) και η 2 ετών, Zalie Warren, καθώς και οι βαφτιστήρες της Meghan Markle, Remi and Rylan Litt (6 και 7 ετών).

Ακόμα θα είναι η κόρη της κολλητής της νύφης, η 4χρονη Ivy Mulroney και τα δίδυμα αδέλφια της, Brian και John Mulroney, 7 ετών. Επίσης, ο 6χρονος Jasper Dyer, τον οποίο έχει βαφτίσει ο Harry!

Τα παρανυφάκια θα είναι ντυμένα ομοιόμορφα, ωστόσο το παλάτι ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής των κοστουμιών τους θα αποκαλυφθεί το Σάββατο, πριν τον γάμο.

Όπως είχε ανακοινώσει το παλάτι του Kensington δεν θα υπάρχει Κυρία επί των Τιμών, όπως η Kate Middleton είχε την αδελφή της Pippa στον γάμο της καθώς η Meghan δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποια ανάμεσα στις φίλες της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top