Μάνος Παπαγιάννης: «Η Αγγελική ήθελε να ουρλιάξει, ήταν μεγάλη αδικία»!

Ποια ήταν η στάση της Δαλιάνη μετά το «θερμό επεισόδιο» με τη Σοφία Παυλίδου

«Κατάλαβα πολλά από τη στάση της Αγγελικής. Είχε στεναχωρηθεί τόσο πολύ που ήθελε να ουρλιάξει. Ήταν πολύ μεγάλη αδικία», δήλωσε ο Μάνος Παπαγιάννης, αναφερόμενος στη στάση που κράτησε η σύζυγός του, την περίοδο που όλα τα ΜΜΕ  ασχολούνταν μεταξύ του, εξαιτίας του «θερμού επεισοδίου» που είχε με τη Σοφία Παυλίδου. 

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πώς εξαιτίας αυτού του άτυχου περιστατικού, τόσο εκείνος όσο και η Αγγελική Δαλιάνη ήρθαν πιο κοντά και παράλληλα κατάλαβαν ποιοι άνθρωποι ήταν πραγματικά δίπλα τους. Μάλιστα, κάποιοι τους εξέπληξαν με τη στάση τους,  μιας και δεν περίμεναν να σηκώσουν το τηλέφωνο και να δηλώσουν τη στήριξή τους.

Στη συνέχεια, ο Μάνος Παπαγιάννης ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι δεν ξέσπασε, αλλά ήταν ευκαιρία να νιώσει υποχρεωμένος απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, καθώς συχνά ξεχνάει τα αρνητικά σχόλια, διότι όπως είπε είναι χαζοβιόλης.

Λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης ανέφερε δεν κατάφερε να τη βρει εξωδικαστικά με τη Σοφία Παυλίδου και θα λύσουν τις όποιες διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top