Blake Lively: Πήγε σαν βασίλισσα στα Met Gala 2018 – Το φόρεμά της χρειάστηκε πάνω από 600 ώρες για να ραφτεί!

Η πανέμορφη ηθοποιός έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης με ένα Versace

Όσκαρ φορέματος πήρε στα Met Gala 2018 η Blake Lively!

Είναι μία από τις ηθοποιούς που περιμένουν οι φωτογράφοι σε κάθε κόκκινο χαλί πως και πως, γνωρίζοντας πως η εμφάνισή της θα είναι από τις πιο λαμπερές της εκάστοτε εκδήλωσης.

Η πανέμορφη ηθοποιός έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης με ένα φόρεμα Versace.

Το φετινό θέμα της βραδιάς ήταν «Θεϊκά κορμιά: Η μόδα και η Καθολική φαντασία» και η Lively φόρεσε ένα βυσσινί φόρεμα, το οποίο στο μπούστο είχε χρυσές λεπτομέρειες, ενώ από την μέση και κάτω συνέχιζε με διαφάνειες και σχέδια κεντημένα στο χέρι.

Η δημιουργία επίσης είχε ενσωματωμένη μία τεράστια ουρά στο ίδιο μοτίβο, κάνοντας έτσι ακόμη πιο μεγαλοπρεπές το αποτέλεσμα.

Τα παπούτσια της ήταν όπως πάντα Christian Louboutin.

Η ηθοποιός μάλιστα είχε αποκαλύψει νωρίτερα στην Vogue, πως η δημιουργία χρειάστηκε 600 ώρες για να τελειοποιηθεί, δηλαδή περίπου 25 μέρες.

«Ίσως αυτό είναι το αγαπημένο μου φόρεμα απ΄ όλα για φέτος», ανέφερε η ίδια λέγοντας πως για να τελειοποιηθεί η εμφάνισή της φόρεσε κι έναν κόσμημα στα μαλλιά που έμοιαζε με τον ήλιο.

Τέλος τα παπούτσια της, Christian Louboutin σχεδιάστηκαν κι αυτά αποκλειστικά για την περίσταση, έχοντας πολύτιμους λίθους για να ταιριάζουν με το υπόλοιπο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top