Παντρεύεται ο Σίμος Κεδίκογλου για δεύτερη φορά – Πρώην μοντέλο η μέλλουσα γυναίκα του

Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι στην Εύβοια

Παντρεύεται ο Σίμος Κεδίκογλου για δεύτερη φορά

Για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ο 54χρονος βουλευτής της Εύβοιας έκανε πρόταση γάμου στο πρώην μοντέλο Ελισάβετ Κατσαμάκη, η οποία έχει εγκαταλείψει την πασαρέλα για να γίνει φωτογράφος.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η 31χρονη καλλονή απάντησε θετικά στη πρόταση γάμου και το ζευγάρι  αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο καλοκαίρι, σε εξωκλήσι της Βόρειας Εύβοιας.

Ο γάμος αναμένεται να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω του πένθους της οικογένειας Κεδίκογλου, αφού πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, ο πατέρας του Σίμου Κεδίκογλου, Βασίλης.

Όσο για το ζευγάρι, η σχέση τους αποκαλύφθηκε όταν οι δύο τους ταξίδεψαν μαζί στην Οδησσό με αφορμή τους εορτασμούς της ελληνικής κοινότητας της ουκρανικής πόλης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η Ελισάβετ Κατσαμάκη, η οποία κατάγεται από την Κρήτη, πριν ασχοληθεί με την φωτογραφία, είχε φωτογραφηθεί για καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, μεταξύ άλλων Michael Kors και Donna Karan, ενώ κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που έδωσε συνέντευξη στο γνωστό κανάλι μόδας Fashion Tv.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top