Caitlyn Jenner: Δείτε την τρανσέξουαλ φοιτήτρια που θα παντρευτεί!

Παλιά ήταν ο Bruce Jenner και ήταν παντρεμένος με την Chris Jenner

Caitlyn Jenner: H τρανσέξουαλ φοιτήτρια που θα παντρευτεί

Η Caitlyn Jenner, η οποία έκανε αλλαγή φύλου, είναι ερωτευμένη και ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα!

Παλιά ήταν ο Bruce Jenner και ήταν παντρεμένος με την Chris Jenner με την οποία είχαν αποκτήσει τις γνωστές, Kendall και Kylie. Χώρισαν το 2013 και πλέον η Caitlyn είναι ζευγάρι με μια τρανσέξουαλ φοιτήτρια, 21 ετών, την Sophia Hutchins.

Η διαφορά ηλικίας είναι τεράστια, αφού η Caitlyn Jenner είναι 68 ετών.

Οι δύο γυναίκες έχουν υποστεί αλλεπάλληλες αισθητικές επεμβάσεις, ενώ η ομοιότητα της Sophia Hutchins είναι μεγάλη με την Ivanka Trump.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, η Caitlyn Jenner διατηρεί εδώ και καιρό σχέση με την τρανσέξουαλ φοιτήτρια. Μια πηγή κοντά στην σταρ της οικογένειας Kardashian δήλωσε:

«Η Caitlyn σκέφτεται πραγματικά να περάσει την υπόλοιπη ζωή της με την Sophia».

Η ίδια πηγή προσθέτει ότι «η Jenner έχασε τα στηρίγματά της στην οικογένεια Kardashian και η Sophia είναι το τελευταίο άτομο στο οποίο μπορεί πραγματικά να υπολογίζει».

Οι δύο γυναίκες ζουν μαζί και ετοιμάζονται να παντρευτούν, αναφέρει η εφημερίδα, με γάμο σε κλειστό κύκλο, ο οποίος θα γίνει στη βίλα της Caitlyn στο Μαλιμπού.

Θα είναι ο 4ος γάμος για την Jenner, πρώην  Bruce Jenner, ο οποίος είχε παντρευτεί την Chrystie Crownover το 1972,  την Linda Thompson το 1981, και την Kris Jenner το 1991 —μητέρα των Kardashian  και Jenner.

Να σημειωθεί ότι η Sophia, η οποία ονομαζόταν Scott πριν την αλλαγή φύλου, δήλωσε από το 2016 ότι η Caitlyn Jenner ήταν η πηγή έμπνευσής της για την μεταμόρφωση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top