Λυκουρέζος: Κινδύνευσε να χάσει το σπίτι του στο Κολωνάκι - Οι "ακάλυπτες επιταγές" και η παρεξήγηση

Τι απαντά ο γνωστός ποινικολόγος

Το σπίτι του στο Κολωνάκι κινδύνεψε να χάσει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξανδος Λυκουρέζος, για ακάλυπτες επιταγές που σχετίζονταν με την ανακαίνιση της θρυλικής βίλας όπου έζησε η Ζωή Λάσκαρη.

Αυτήν την φορά, η θρυλική βίλα στο Απολλώνιο συγκρότημα έρχεται στο προσκήνιο με αφορμή μια διένεξη μεταξύ του κύριου Λυκουρέζου και των εργολάβων που ανέλαβαν τις εργασίες ανακαίνισης, προφανώς ενόψει της πώλησης.

Τι ακριβώς συνέβη

Ο κύριος Λυκουρέζος ανέθεσε σε κατασκευαστική εταιρεία την ανακαίνιση και φέρεται να έδωσε δύο επιταγές των 25.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να καλύψει το ποσό. Στη συνέχεια όμως έκανε ανάκληση των επιταγών, επειδή δεν έγιναν τελικά οι εργασίες. Τότε λοιπόν δημιουργήθηκε το μεγάλο μπέρδεμα, μ' αποτέλεσμα ο γνωστός ποινικολόγος να κινδυνεύει -όπως γράφτηκε στην Athens Voice- ακόμη και με... κατάσχεση στο σπίτι του στο Κολωνάκι.

Τελικά, σύμφωνα με ανακοίνωση και των δυο πλευρών, το θέμα που δημιουργήθηκε από "παρεξήγηση" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, έληξε κι έτσι τα περουσιακά στοιχεία του δεν κινδυνεύουν.

Η βίλα της Ζωής Λάσκαρη ακόμη περιμένει αγοραστή.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη  Μάρα Ζαχαρέα .

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top