Τι να φας μετά το γυμναστήριο για να κάψεις περισσότερο λίπος!

Τρία σε ένα: Full ενέργεια, θεϊκή γεύση, υγιεινό σνακ

Είσαι τύπος δραστήριος που γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή του; Και πολύ καλά κάνεις!

Μάθε όμως πως εκτός από την τακτική σωματική άσκηση και τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το τι τρως πριν, αλλά κυρίως μετά την προπόνησή σου!

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, πριν τη γυμναστική, πρέπει να έχεις φάει κάτι ελαφρύ ή να έχουν περάσει τουλάχιστον τρεις ώρες από το τελευταίο σου γεύμα. Κι αυτό γιατί, όταν το στομάχι είναι γεμάτο, ο οργανισμός δεν επικεντρώνεται μόνο στην καύση λίπους και την ενδυνάμωση των μυών, αλλά και στην πέψη.

Το πιο σημαντικό είναι το τι τρως μετά την άσκηση. Ο οργανισμός πρέπει να ανακτήσει τη χαμένη ενέργεια με κάτι υγιεινό, καθώς θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των μυών, ενώ επηρεάζει θετικά και το λίπος που θα κάψεις! 

Οι μπάρες δημητριακών Nature Valley είναι η σωστή επιλογή.

Μπάρες πρωτεΐνης για full ενέργεια

Ιδανική λύση για σένα που θες να πετύχεις όλα αυτά είναι οι Nature Valley Protein. Παράγονται από επιλεγμένα αγνά συστατικά, όπως θρεπτικά φυσικά φιστίκια, σοκολάτα και  φυστικοβούτυρο. Είναι κατάλληλες  για όσους ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη. Θα τις βρείτε σε δύο λαχταριστές γεύσεις, σοκολάτα ή αλμυρή καραμέλα! Αναζητήστε τις και συνδυάστε την ισορροπημένη διατροφή με τον δραστήριο τρόπο ζωής σας!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top