Τι να φας για να είσαι αποδοτικός στη δουλειά και το σπίτι

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάς να φας πρωινό

Μπάρες δημητριακών για να είσαι αποδοτικός

«Το πρωί τρώγε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σα ζητιάνος», λέει μια παλιά ρήση και σε αυτήν κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια!

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, καθώς μας βοηθά να ανταπεξέλθουμε στην απαιτητική καθημερινότητα. Μας προσφέρει το 50-60% των ημερήσιων θερμίδων που απαιτεί ο οργανισμός μας, ενώ σύμφωνα με έρευνα που έχει πραγματοποιήσει το τμήμα δημόσιας υγείας του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, το πρωινό είναι το γεύμα που δίνει και πάλι ώθηση στον οργανισμό να καταναλώσει ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι χωρίς το πρωινό, ο οργανισμός αργεί να βρει τον ρυθμό του και καταλήγει να κουράζεται πολύ πιο εύκολα μέσα στην ημέρα.

Πλέον αναγνωρίζουμε τη σημασία του πρωινού ως γεύμα και δίνουμε αξία σε αυτό. Είναι χαρακτηριστικό ότι έρευνα του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), έδειξε ότι 6 στους 10 Έλληνες άλλαξαν το 2016 διατροφικές συνήθειες και στράφηκαν σε πιο υγιεινές επιλογές.

Παρόλ' αυτά, οι ρυθμοί της ζωής μας έχουν αλλάξει, επηρεάζοντας αναπόφευκτα και τις διατροφικές μας συνήθειες. 

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας είμαστε εκτός σπιτιού, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ακολουθήσουμε το παραδοσιακό διατροφικό μοντέλο «πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό».

Σε αυτούς τους γρήγορους ρυθμούς, μια υγιεινή και πρακτική επιλογή, στην οποία έχουν στραφεί πολλοί, είναι το «on the go snacking».

Οι μπάρες δημητριακών Nature Valley είναι το υγιεινό σνακ που μπορείς να καταναλώσεις «on the go», ενώ παράλληλα σου προσφέρει την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι. Φτιάχνονται με αγνά υλικά, όπως τη βρώμη και το μέλι, και με σεβασμό στη φύση. Μπορείς να τις βρεις σε τρεις βασικές κατηγορίες: Crunchy, Protein και Sweet & Salty.

Μπάρες Δημητριακών Nature Valley Crunchy

Οι τραγανές μπάρες Nature Valley™ είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Κάθε συσκευασία περιέχει δύο τραγανές μπάρες για μεγαλύτερη απόλαυση. Διατίθενται σε 4 γεύσεις: Μούσλι με Μέλι,  Μαύρη Σοκολάτα, Μούσλι με Μήλο και Μούσλι με κράνμπερι.

Μπάρες πρωτεΐνης για full ενέργεια

Οι μπάρες Nature Valley Protein παράγονται από επιλεγμένα αγνά συστατικά όπως θρεπτικά φυσικά φιστίκια, σοκολάτα και  φυστικοβούτυρο. Είναι κατάλληλες  για όσους ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη. Θα τις βρείτε σε δύο λαχταριστές γεύσεις, σοκολάτα ή αλμυρή καραμέλα! Αναζητήστε τις και συνδυάστε την ισορροπημένη διατροφή με τον δραστήριο τρόπο ζωής σας!

Μπάρες Sweet and Salty για θεϊκή γεύση

Για εσένα που θέλεις ένα υγιεινό σνακ, όπως οι μπάρες δημητριακών, αλλά δε συμβιβάζεσαι ποτέ με τη γεύση και θέλεις πάντα κάτι λαχταριστό… Nature Valley Sweet and Salty με φιστίκια και βρώμη ολικής άλεσης βουτηγμένες σε λαχταριστό φυστικοβούτυρο ή πραγματική μαύρη σοκολάτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top