Θα φάμε κουφέτα! Η Λένα Παπαληγούρα ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα

Πού έγινε η πρόταση γάμου;

Παντρεύονται Παπαληγούρα και Πάντος

Από τις πιο χαρισματικές πρωταγωνίστριες της γενιάς της, η τιμημένη με το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» Λένα Παπαληγούρα ετοιμάζεται να αναλάβει τον πιο σημαντικό «ρόλο» της ζωής της.

 Τους επόμενους μήνες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφο της ζωής της Άκη Πάντο, με τον οποίο συγκατοικεί.

Η ηθοποιός δηλώνει… εθισμένοι στον σύντροφό της και απολύτως ανυπόμονη για τη στιγμή που επιστρέφει στη μεγάλη αγκαλιά του όταν μπαίνει σπίτι.

Η ίδια, σε συνέντευξή της μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από εκείνον.

«Ναι, την έκανε σε ένα µικρό ταξίδι στο Μιλάνο. Είχαµε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι θα βρούµε µια ευκαιρία να αποδράσουµε για λίγες ηµέρες στο Μιλάνο που αγαπάµε πολύ κι εκεί µου έκανε µια ροµαντική πρόταση γάµου… Ηταν απρόσµενο και η έκπληξή µου ήταν µεγάλη. Ηταν σαν παραµύθι, ειδικά, δε, καθώς ήµασταν σε αυτή την υπέροχη πόλη. Μένουµε µαζί εδώ και καιρό τρέχουµε κι οι δύο πολύ και το είχα αφήσει σε µια άκρη του µυαλού µου όλο αυτό, αλλά τελικά ήρθε».

 Όσο για το πότε ντύνεται νύφη, η ηθοποιός αποκάλυψε στη Reallife: «Καλοκαίρι δεν µπορούµε λόγω της µεγάλης περιοδείας που θα κάνω µε την «Ηλέκτρα». Ή φθινόπωρο ή χειµώνα πάντως σίγουρα µέσα στο 2018, όταν βρούµε χρόνο. Ακόµα ψάχνουµε προσφορές, συζητάµε αν θα γίνει εδώ ή σε κάποιο νησί. Είµαστε πάρα πολύ χαρούµενοι, αλλά για την ώρα δεν έχουµε κλείσει λεπτοµέρειες».

Όσο για τους κουμπάρους είπε:  «Η καλή συνάδελφος και αγαπημένη μου φίλη Ιωάννα Παππά με τον σύντροφό της, αδερφό του Άκη, Κώστα, θα είναι οι κουμπάροι μας».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top