Ένοχος για βιασμό ο Bill Cosby - Κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση

Σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου

Ένοχος για βιασμό ο Bill Cosby - Κινδυνεύει με 30 χρόνια

Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για βιασμό γυναίκας πριν από 14 χρόνια και αντιμετωπίζει εκ νέου τις κατηγορίες 57 γυναικών για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση.

Ο λόγος για τον Bill Cosby, που καθισμένος στο εδώλιο του κατηγορουμένου άκουσε τη δικαστική απόφαση που ανακοίνωνε ότι κρίνεται ένοχος για το βιασμό μίας εκ των γυναικών που τον κατηγορούν, πριν από 14 χρόνια.

Ο Cosby βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις κακουργηματικές κατηγορίες για σεξουαλικά παραπτώματα, η κάθε μία εκ των οποίων επισύρει ποινή φυλάκισης ακόμη και 10 χρόνων.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε ένοχος για τον βιασμό της Andrea Constand το 2004, στο σπίτι του στη Φιλαδάλφεια, μετά από τρεις εβδομάδες "παρουσίας" στις δικαστικές αίθουσες. Η γνωριμία τους μετρούσε δύο χρόνια και συγκεκριμένα από το 2002, τότε που εκείνη ήταν μόλις 29 χρονών και διευθύντρια επιχειρήσεων της μπασκετικής ομάδας του Πανεπιστημίου Temple

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω κοινών φίλων, στο κάμπους, στο Liacouris Center κι από την πρώτη στιγμή, ο 80χρονος σήμερα Cosby ανέπτυξε μία «ερωτική διάθεση» για την πρώην αθλήτρια του μπάσκετ.

Μάλιστα, ακόμα 5 γυναίκες κατέθεσαν ότι έχουν αντιμετωπίσει βίαιη συμπεριφορά από τον κωμικό ηθοποιό: υποστήριξαν ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά, εκμεταλλευόμενος την ισχυρή του θέση.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top