Η Gigi Hadid «αναπολεί» τα οπίσθιά της

Όσα δήλωσε σε συνέντευξή της

Η Gigi Hadid «αναπολεί» τα οπίσθιά της

Τι κι αν είναι μόλις 22 ετών; Η ομορφιά της την έχει κάνει να ξεχωρίζει και ήδη το όνομά της είναι ένα από τα πιο "καυτά" και λαμπερά στο χώρο της μόδας.

Ο λόγος φυσικά για την Gigi Hadid η οποία, αυτή την φορά, ομορφαίνει το εξώφυλλο του περιοδικού Harper’s Bazaar, ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό του.

«Εάν μπορούσα να επιλέξω θα ήθελα πίσω τον κ..λο μου και θα είχα το στήθος που είχα πριν μερικά χρόνια. Όμως ειλικρινά δεν μπορώ να μετανιώνω για το παρελθόν. Αγαπούσα το σώμα μου τότε και το αγαπώ και τώρα», δήλωσε.

Και συνέχισε το supermodel: «Για όποιον το διαβάζει αυτό, θα ήθελα να συνειδητοποιήσετε πως σε τρία χρόνια από τώρα θα κοιτάτε φωτογραφίες και θα λέτε: “Ουάου, Ήμουν τόσο καυτή. Γιατί ένιωθα άσχημα για τον εαυτό μου λόγω ανοησιών κάποιου άλλου;”».

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αναφερθεί και στο photoshop που γίνεται στις φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δίνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα στους θαυμαστές της.

«Με τη βοήθεια του photoshop, οι ατέλειες μπορούν να γίνουν τέλειες», εξηγώντας μεταξύ άλλων πόσο ευνοημένοι είναι οι διάσημοι για να διατηρούν τις αναλογίες και την εντυπωσιακή τους εικόνα.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top