Οριστικό τέλος: Τραγουδίστρια χώρισε μετά από 7 χρόνια σχέσης με τον επιχειρηματία σύντροφό της

"Άλλαξαν οι ισορροπίες και η σχέση τους μπήκε σε δοκιμασία" αναφέρει άτομο από το περιβάλλον τους

Μετά από εφτά χρόνια σχέσης η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το ζευγάρι περνάει κρίση.

Σύμφωνα με την Real News, η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας πήραν από κοινού την απόφαση του χωρισμού.

Τον τελευταίο χρόνο, άλλωστε, είχαν εμφανιστεί σύννεφα στη σχέση τους και αυτό οδήγησε αναπόφευκτα στη ρήξη. Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο, όταν οι δυο τους φάνηκε να ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το άγχος της πιθανής αλλαγής στις μεταξύ τους ισορροπίες ενόψει ενός γάμου στρέσαρε, σύμφωνα με δικούς τους ανθρώπους, και τους δυο και τα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται. Λίγο αργότερα η απόφαση της Ειρήνης να συμμετέχει στο Survivor δημιούργησε κι άλλη ένταση ανάμεσά τους.

«Είναι δύσκολο έπειτα από τόσα χρόνια να διαγράψει ο ένας τον άλλον από τη ζωή του. Αγαπιούνται ως άνθρωποι πολύ και ο ένας εκτιμά πολύ τον άλλον. Άλλαξαν οι ισορροπίες και η σχέση τους μπήκε σε δοκιμασία. Ίσως βρουν το κουράγιο να τα ξεπεράσουν και να είναι και πάλι μαζί»  αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Πηγή φωτο: NDP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top