DSquared2: Η εφιαλτική ιστορία πίσω από την επιτυχία των δίδυμων σχεδιαστών - Ο λόγος που κοιμούνται ακόμα μαζί

Τι αποκάλυψαν ο Dean και ο Dan στη Βρετανική Vogue

Η αποκαλυπτική συνέντευξη των DSquared2 στη Vogue

Οι δίδυμοι Dean και Dan Caten, γνωστοί στη βιομηχανία της μόδας ως DSquared2, γεννήθηκαν στο Τορόντο του Καναδά το 1964. Πρόκειται για δύο απ’ τα διασημότερα ονόματα στο χώρο με εκατομμύρια fans παγκοσμίως. Είναι μονοζυγωτικοί δίδυμοι και έχουν πολύ στενή σχέση μεταξύ τους. Θα τους βρείτε μαζί πάντα και παντού... ακόμα και στο κρεβάτι! Οι ίδιοι είχαν αποκαλύψει ότι κοιμούνται μαζί, μία δήλωση που είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο πριν κάποια χρόνια.

Στη νέα τους συνέντευξη που παραχώρησαν στη Βρετανική Vogue, οι Dean και Dan εξομολογήθηκαν ότι τα παιδικά τους χρόνια ήταν πολύ δύσκολα και η τόση στενή τους σχέση οφείλεται στις τραυματικές τους εμπειρίες.

Η κατάθεση της ψυχής των διδύμων στον Anders Christian Madsen ξεκίνησε όταν έπεσε στο τραπέζι το θέμα της άμβλωσης. «Θα ‘πρεπε να είχαμε αμβλωθεί» είπε ο Dan χιουμοριστικά. Οι διάσημοι σχεδιαστές γεννήθηκαν σε μία πολύ φτωχή, πολυμελή οικογένεια. «Ήμασταν 9 αδέρφια, αγόρια και κορίτσια, σε ένα σπίτι με 2 υπνοδωμάτια» αποκάλυψε ο Dan. «Ακόμη και όταν πήραμε κουκέτες, κοιμόμασταν μαζί στο κάτω κρεβάτι» πρόσθεσε ο Dean, «ήταν πιο ασφαλές». «Μας έδερναν. Όλοι. Ακόμη και τα κορίτσια. Ήμασταν από μία φτωχή οικογένεια. Ντυνόμασταν χάλια. Ήμασταν θηλυπρεπείς. Ευάλωτοι, ήμασταν εύκολος στόχος και μας παρενοχλούσαν συνεχώς. Ήταν διασκεδαστικό για όλους» ανέφερε ο Dan Caten. «Μας έδερναν και τους δύο, έτσι ώστε να μπορούμε να κλάψουμε μαζί και κρυβόμασταν μαζί». «Αν τώρα φοβόμαστε στο σκοτάδι, οφείλεται σε αυτά που ζήσαμε. Έχουμε ανάγκη να κοιμόμαστε μαζί, οπότε αν συμβεί κάτι κακό, δεν χρειάζεται να ουρλιάξω. Θα είναι εκεί» πρόσθεσε ο Dean.

Στην εποχή της εφηβείας τους, οι γονείς των διδύμων δεν μπορούσαν πια να τους φροντίσουν. Η κυβέρνηση του Καναδά έπρεπε να λάβει μέτρα. Οι διάσημοι σχεδιαστές στην ηλικία αυτή άλλαξαν διάφορες ανάδοχες οικογένειες και τελικά εγκαταστάθηκαν σε ένα ζευγάρι στην Αριζόνα με βίαιη συμπεριφορά.

Ωστόσο, και οι δύο δεν θέλησαν να μιλήσουν περεταίρω για το θέμα αυτό στη συνέντευξή τους.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top