Ντένης Παπαγεωργίου: Ο σύντομος έρωτας με τη Lohan και το χαστούκι!

’’Συνειδητοποιήσαμε ότι ταιριάζουμε περισσότερο σαν φίλοι’’

Ντένης Παπαγεωργίου: Η επεισοδιακή γνωριμία με τη Lohan

Το καλοκαίρι του 2016 το πρόσωπο του νεαρού επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου  έγινε πρώτο θέμα σε περιοδικά και sites, όταν η ιδιαίτερη σχέση  του με την ηθοποιό Lindsay Lohan προκάλεσε το ενδιαφέρον των media.

Ο νεαρός επιχειρηματίας μίλησε για τον θυελλώδη αλλά σύντομο έρωτάς του με την Aμερικανίδα σταρ, που ξεκίνησε στην παραλία, με έναν καυγά και ένα χαστούκι, για τη συνεργασία τους σε νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας.

Έχοντας εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση (ήταν αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Sanyo στην Ελλάδα), αλλά και σε ναυτιλιακή και χρηματιστηριακή εταιρεία, κάνοντας την πρακτική του, ο Ντένης Παπαγεωργίου κάποια στιγμή αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο της εστίασης. Μετά το Rakkan στην Κηφισιά ήταν ένας από τους μετόχους του Rakkan στη Μύκονο. Στη Μύκονο θα γνωριστεί και με τη Lindsay Lohan τον Ιούλιο του 2016.

«Ήθελε να κάνει τα γενέθλιά της στο Rakkan και έτσι έγινε η πρώτη μας επαφή. Ο χώρος, η ενέργειά του άρεσε πολύ τόσο στη Lindsay όσο και στους συνεργάτες της. Την επόμενη μέρα τη συνάντησα στην παραλία με τον τότε αρραβωνιαστικό της. Εγώ ήμουν στη διπλανή ομπρέλα με την κοπέλα μου. Κάποια στιγμή, δημιουργήθηκε μια ένταση ανάμεσά τους και η Lindsay πέταξε εκνευρισμένη το κινητό του στη θάλασσα. Εκείνος σηκώθηκε από την ξαπλώστρα, πήρε ένα παγάκι από τη σαμπανιέρα, το εκσφενδόνισε προς το μέρος της και στη συνέχεια τη χαστούκισε. Είχαμε όλοι παγώσει. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Αμέσως σηκώθηκα να τον αποτρέψω, ώστε να μην υπάρξει συνέχεια. Είχε δημιουργηθεί ένας πανικός στην παραλία, οι λουόμενοι έβγαζαν φωτογραφίες και εγώ προσπαθούσα να ηρεμήσω την κατάσταση. Είμαι της άποψης πως με τη συζήτηση λύνονται όλα, είμαι κατά της βίας, μου προκαλεί αποστροφή. Ύστερα από το συγκεκριμένο περιστατικό, η Lindsay ξεκίνησε να μου στέλνει μηνύματα. Ήδη εγώ ήμουν στα χωρίσματα, με την κοπέλα μου είχαμε συζητήσει να διακόψουμε τη σχέση μας, οπότε δημιουργήθηκε σταδιακά ανάμεσά μας ένα δέσιμο. Με τη Lindsay ήρθαμε πολύ κοντά για μικρό χρονικό διάστημα, γιατί συνειδητοποιήσαμε πολύ γρήγορα πως ταιριάζουμε περισσότερο σαν φίλοι» περιγράφει στο People αν και δεν νιώθει άνετα όταν τον ρωτούν για το συγκεκριμένο περιστατικό και αποφεύγει να αναφέρεται σε αυτό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top