Meghan Markle: Δείτε ποια είναι η προσωπική της γραμματέας!

Δείτε το βίντεο

H Pickerill είναι πρώην υπεύθυνη Τύπου στο Kensington Palace και πήρε μάλιστα τη θέση τρεις μήνες πριν ο Harry και η Meghan, ανακοινώσουν επίσημα τους αρραβώνες.

Με το που ανακοινώθηκαν λοιπόν τα ευχάριστα, προέκυψε και η ανάγκη άμεσης εύρεσης προσωπικής βοηθού για την Meghan.

Τη θέση πήρε η 32χρονη Pickerill η οποία δουλεύει για τη τον William την Kate και τον Harry, τώρα αλλάζει πόστο και πάει δίπλα στην Meghan Markle.

Η Pickerill αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Nottingham το 2007 και ξεκίνησε να εργάζεται το 2009. Αργότερα ασχολήθηκε με τις δημόσιες σχέσεις στην Βασιλική Τράπεζα της Σκωτίας και έπειτα ανέλαβε το RBS γραφείο Τύπου ως επικεφαλής. Το 2014 μετακόμισε στο Μανχάταν και κάτι λιγότερο από ένα χρόνο, όπου δούλεψε στις εκδόσεις Ogilvy, στο τμήμα δημοσίων σχέσεων, ωστόσο μετά από λίγους μήνες επέστρεψε στην θέση της στη Βασιλική Τράπεζα της Σκωτίας,  αυτή τη φορά όμως ως επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων.

Η Pickerill θα είναι η πρώτη προσωπική γραμματέας της Meghan, θα τη βοηθήσει να προετοιμαστεί για να γίνει μια full time πριγκίπισσα. Θα οργανώνει τα πάντα για τη Meghan, θα παραλαμβάνει τα δώρα, τα λουλούδια και οτιδήποτε αφορά το στέμμα και τις δημόσιες εμφανίσεις της. Σκέψου ότι θα οργανώνει κάθε της επίσκεψη και συνάντηση με ξένους ηγέτες και θα οργανώνει το προσωπικό της πρόγραμμα. Θα είναι το δεξί της χέρι στην κυριολεξία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top