Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Βρεττό: «Είναι κρίσιμη η κατάστασή του»

«Φέρει σκελετικές κακώσεις» ανέφερε ο Επιμελητής Β Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης

Ιατρικό ανακοινωθέν για τον Βρεττό

Ένα σοβαρό τροχαίο είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης ο Ηλίας Βρεττός όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία φίλη του καρφώθηκε σε ένα δέντρο.

Ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, Ιωάννης Κούρας, και ο Επιμελητής Β Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης, μίλησαν στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

«Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη. Από τη στιγμή που όπως σας είπα διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση» είπε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Δασκαλάκης και συμπλήρωσε:

«Για το ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες.

Αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφησαν»

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top